Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Végre egy összetevő, amit nem leng körbe számos negatív előítélet - viszont bárki számára elérhető, biztonságosan alkalmazható, és egészségmegőrző-, vagy épp javító hatásait már hosszú idők tapasztalata és kutatási eredményei erősítik!


A zöld tea egészségre ható minden erejét legfőképp a benne található katechin vegyületek jótékony hatásának köszönheti.


A katechinek rendkívül sok antioxidáns folyamatban részt vesznek. Érdekesség, hogy a kutatások szerint a zöld teában található anyagok, mind a C-, és E-vitaminnál erősebb antioxidáns tevékenységet folytatnak.


Figyelemre méltó hatásai lehetnek a rákos megbetegedések ellen folytatott küzdelemben, illetve esetlegesen a terápiás kezelésében, előrehaladásának csökkentésében is fontos szerepben lehetnek.


A koszorúér-betegség, illetve általában az érelmeszesedés elleni küzdelemben is jótékony hatásúak.

Zöld tea segítség a zsírégetésben! A katechinek közvetve gátolják a noradrenalin és adrenalin lebontását, így elősegítve a termogenezist, és fokozva a zsírsav-oxidációt.

Zöld tea
Gyorsnézet
2.380Ft-25%1.780Ft
 
A zöld tea antioxidáns tulajdonsága már több ezer éve ismert. Pozitív eredményeket tapasztalhatunk használatakor a zsírégetés területén is.
Gyorsnézet
5.180Ft-15%4.380Ft
 
Minden egyes kapszula NOW® GREEN TEA EXTRACT 200 mg EGCg (epigalaktokatekin-gallát) tartalommal 2-3 csésze zöld tea aktív hatóanyag tartalmának felel meg!
Gyorsnézet
4.080Ft-17%3.380Ft
 
Magas minőségű zöld tea kivonat! Kiváló antioxidáns, méregtelenítő!
Gyorsnézet
6.980Ft-16%5.880Ft
 
A zöldtea kivonat számos összetevőt tartalmaz, beleértve a polifenolokat és a catechineket, melyek hatásos antioxidáns előnyökkel rendelkeznek.
Gyorsnézet
1.580Ft
 
Hozzájárul a normál vitalitás, memória funkciók, vércukor és koleszterin szint és zsíranyagcsere folyamatok fenntartásához. (Green tea extract)
Gyorsnézet
2.380Ft-13%2.080Ft
 
A zöldtea az egyik leggazdaságosabb antioxidáns védelem a sejtkárosító szabad gyökök ellen és remek támogatója a szív- és érrendszer egészségének.
Gyorsnézet
2.980Ft
 
Antioxidáns készítmény a szabadgyökök elleni védelemért.
Gyorsnézet
3.380Ft
 
Minden Swanson zöldtea kapszula fél gramm válogatott, szárított tealevelet tartalmaz, ami az egyik leggazdaságosabb antioxidáns védelem a sejtkárosító szabad gyökök ellen és remek támogatója a szív- és érrendszer egészségének.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
80 %-OS EGCG ÉS 10%-OS KOFFEIN TARTALMÚ ZÖLD TEA KIVONAT KAPSZULÁZVA, MELYNEK VITAMIN ÖSSZETEVŐI TERMÉSZETES MÓDON VESZNEK RÉSZT AZ ENERGIZÁLÁSBAN ÉS AZ ANYAGCSERE-FOLYAMATOK NORMALIZÁLÁSÁBAN.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
A zöldtea kivonat számos összetevőt tartalmaz, beleértve a polifenolokat és a catechineket, melyek hatásos antioxidáns előnyökkel rendelkeznek.