Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
Itt vagyok: FitBuilder // Testépítő termék //

Növekedési hormon fokozó

A növekedési hormon anabolikus (építő) hatása révén olyan folyamatokban játszik szerepet, mint például a fehérje-szintézis, lipolízis (zsírbontás), illetve a szénhidrát-anyagcsere. A növekedési hormon hatására tehát hatékonyabban épülnek be a fehérjék, illetve elősegíti a zsírtömeg csökkentését és a zsírok energiatermelésre való felhasználásával.


Növekedési hormon fokozó készítmények kizárólag saját hormontermelésünk fokozásán keresztül hatnak, vagyis segítségükkel a saját hormontermelésünket optimalizáljuk. A szervezet saját növekedési hormon termelését leginkább az arginin, az ornitin és a lizin aminosavak megfelelő arányával szokták fokozni, ugyanakkor egyre több új természetes hatóanyag is felkerült az összetevők listájára a még jobb hatás érdekében!


Növekedési hormon fokozó készítmények segítségével nem viszünk be hormonokat szervezetünkbe, így a használatuk nem vezet a hormonális egyensúly felborulásához, nem okoz más olyan hírhedt mellékhatásokat, mint amelyeket a hormontartalmú készítményekről olvashattál!

Növekedési hormon fokozó
Gyorsnézet
8.780Ft
 
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik abEmberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
Gyorsnézet
9.480Ft-15%8.080Ft
 
A leginkább anabolikus hatású hormon, a GH (Growth hormone - növekedési hormon) elősegíti a fokozott nitrogén visszatartást, növeli a fehérje szintézis mértékét és megelőzi az izomfehérje katabolizmust.
Gyorsnézet
2.480Ft
 
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik az Emberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
Gyorsnézet
4.580Ft
 
Olyan aminosavak speciális kombinációja, melyek az éjszaka növekedési hormon termelést serkentik.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
MHP Secretagogue Gold Serkenti a Növekedési Hormont (GH) és gátolja a szomatosztatint.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
Tökéletes GH fokozó a DY termékcsaládból!
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
A GH STACK egy tudományosan bizonyított, tökéletes növekedési hormon serkentő készítmény minden atléta számára.