Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
Itt vagyok: FitBuilder // Testépítő termék //

Növekedési hormon fokozó

A növekedési hormon anabolikus (építő) hatása révén olyan folyamatokban játszik szerepet, mint például a fehérje-szintézis, lipolízis (zsírbontás), illetve a szénhidrát-anyagcsere. A növekedési hormon hatására tehát hatékonyabban épülnek be a fehérjék, illetve elősegíti a zsírtömeg csökkentését és a zsírok energiatermelésre való felhasználásával.


Növekedési hormon fokozó készítmények kizárólag saját hormontermelésünk fokozásán keresztül hatnak, vagyis segítségükkel a saját hormontermelésünket optimalizáljuk. A szervezet saját növekedési hormon termelését leginkább az arginin, az ornitin és a lizin aminosavak megfelelő arányával szokták fokozni, ugyanakkor egyre több új természetes hatóanyag is felkerült az összetevők listájára a még jobb hatás érdekében!


Növekedési hormon fokozó készítmények segítségével nem viszünk be hormonokat szervezetünkbe, így a használatuk nem vezet a hormonális egyensúly felborulásához, nem okoz más olyan hírhedt mellékhatásokat, mint amelyeket a hormontartalmú készítményekről olvashattál!

Növekedési hormon fokozó
Gyorsnézet
8.780Ft
 
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik abEmberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
Gyorsnézet
8.680Ft-15%7.380Ft
 
A leginkább anabolikus hatású hormon, a GH (Growth hormone - növekedési hormon) elősegíti a fokozott nitrogén visszatartást, növeli a fehérje szintézis mértékét és megelőzi az izomfehérje katabolizmust.
Gyorsnézet
2.480Ft
 
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik az Emberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
MHP Secretagogue Gold Serkenti a Növekedési Hormont (GH) és gátolja a szomatosztatint.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
Tökéletes GH fokozó a DY termékcsaládból!
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
A GH STACK egy tudományosan bizonyított, tökéletes növekedési hormon serkentő készítmény minden atléta számára.