Növekedési hormon fokozó

A növekedési hormon anabolikus (építő) hatása révén olyan folyamatokban játszik szerepet, mint például a fehérje-szintézis, lipolízis (zsírbontás), illetve a szénhidrát-anyagcsere. A növekedési hormon hatására tehát hatékonyabban épülnek be a fehérjék, illetve elősegíti a zsírtömeg csökkentését és a zsírok energiatermelésre való felhasználásával.


Növekedési hormon fokozó készítmények kizárólag saját hormontermelésünk fokozásán keresztül hatnak, vagyis segítségükkel a saját hormontermelésünket optimalizáljuk. A szervezet saját növekedési hormon termelését leginkább az arginin, az ornitin és a lizin aminosavak megfelelő arányával szokták fokozni, ugyanakkor egyre több új természetes hatóanyag is felkerült az összetevők listájára a még jobb hatás érdekében!


Növekedési hormon fokozó készítmények segítségével nem viszünk be hormonokat szervezetünkbe, így a használatuk nem vezet a hormonális egyensúly felborulásához, nem okoz más olyan hírhedt mellékhatásokat, mint amelyeket a hormontartalmú készítményekről olvashattál!

Növekedési hormon fokozó témák:

Tömegnövelő edzés

Növekedési hormon fokozó

11 780 Ft -15% 9 980 Ft -tól
universal_gh_max_180.jpg
Universal GH Max (180 tabletta)
gyorsnézet
8 780 Ft -tól
trec_gh_turbo_120.jpg
Trec GH Turbo (120 kapszula)
gyorsnézet
25 180 Ft -15% 21 280 Ft -tól
mhp_secretagogue_gold_30.jpg
MHP Secretagogue Gold (30 tasak)
gyorsnézet
Nem elérhető
trec_gh_turbo_300.jpg
Trec GH Turbo (30 kapszula)
gyorsnézet
Nem elérhető
dorian_yates_gh_blast_280.jpg
Dorian Yates GHBlast (280 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
universal_gh_stack_210.jpg
Universal GH Stack (210 g)
gyorsnézet
biotech_usa_gh_hormone_regulator_120_kapszula.jpg
3 FUNKCIONÁLIS AMINOSAVAT ÉS A HORMONÁLIS AKTIVITÁS SZABÁLYOZÁSÁHOZ HOZZÁJÁRULÓ B6-VITAMINT TARTALMAZÓ KAPSZULÁS FORMULA.
universal_gh_max_180.jpg
A leginkább anabolikus hatású hormon, a GH (Growth hormone - növekedési hormon) elősegíti a fokozott nitrogén visszatartást, növeli a fehérje szintézis mértékét és megelőzi az izomfehérje katabolizmust.
trec_gh_turbo_120.jpg
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik abEmberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
mhp_secretagogue_gold_30.jpg
MHP Secretagogue Gold Serkenti a Növekedési Hormont (GH) és gátolja a szomatosztatint.
trec_gh_turbo_300.jpg
A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz, melyek elősegítik az Emberi Növekedési Hormon serkentését, kiválasztódását.
dorian_yates_gh_blast_280.jpg
Tökéletes GH fokozó a DY termékcsaládból!
universal_gh_stack_210.jpg
A GH STACK egy tudományosan bizonyított, tökéletes növekedési hormon serkentő készítmény minden atléta számára.