Króm-Cink

A króm és a cink a teljesítőképesség szempontjából kritikus nyomelemek - tehát ezek különösen fontosak a sportolók számára.


A cink nagyon jó hatással van az egészségre és sportteljesítményre egyaránt.


A cink amolyan kulcs szerepet játszó ásvány a nemiségben, mivel a férfi prosztata magas cink koncentráció mellett tud optimálisan működni. Hölgyek esetében a termékenység és a cink korrelációra derítettek fényt. Azok a nők akiknek alacsonyabb a cink szintje, ők nehezebben esnek teherbe.

Emellett a cink nagyon jó antioxidáns tulajdonságokkal bír. A  szabadgyököket képes lekötni, és azokat semlegesíteni.

A króm esszenciális nyomelem. Szüksége van rá az emberi szervezetnek a szénhidrát- és a zsíranyagcsere során. Javítja a glükóz-toleranciát és növeli a szövetek inzulinérzékenységét.


Másik hasznos tulajdonságát diétázók élvezhetik, ugyanis csökkenti az étvágyad. Fogyasztásával mérséklődik az állandó édességek utáni sóvárgás, ami rendszerint a cukor anyagcsere zavarából ered.

A króm pozitívan befolyásolja a magas vérnyomást.

Króm-Cink

pharmekal_chrpmium_picolinate_200_100.jpg
Édességfalás ellen, szénhidrát éhség csillapító, vércukor szint egyensúlyban tartó.
now_chromium_picolinate_200_1000.jpg
A szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt a króm nélkülözhetetlen a cukorbeteg diétában. Hozzájárul az inzulin vércukorszint-csökkentő hatásához.
swanson_chromium_picolinate_200_mcg_100.jpg
A króm legjobban hasznosuló és felszívódó formája a króm pikolinát. Ez a termékünk is ilyen formában tartalmazza a hatóanyagot.
vitaking_chromium_picolinate_200_mcg_100.png
A króm legjobban hasznosuló és felszívódó formája a króm pikolinát.
now_gtf_chromium_200_1000.jpg
A króm egy esszenciális nyomelem, ami a glukóz-tolerancia faktor építő eleme.
twinlab_chromic_fuel_100.jpg
A króm olyan ásványi anyag, amely szükséges a meggyengült glükóz-tolerancia, a megemelkedett vér-koleszterin- és trigliceridszint javításához, segít a súlycsökkentésben, az akné kezelésében, stimulálja az energia-anyagcserében résztvevő enzimeket, fenntartja az egészséges véráramlási rendszert, a zsírsavak, a koleszterin és a fehérje keringését.
now_gtf_chromium_200_250.jpg
A króm egy esszenciális nyomelem, ami a glukóz-tolerancia faktor építő eleme.
swanson_chromium_picolinate_200_mcg_200_kapszula.jpg
A króm legjobban hasznosuló és felszívódó formája a króm pikolinát. Ez a termékünk is ilyen formában tartalmazza a hatóanyagot.