Kreatin AKG

Egy hatékony kreatin formula, mely a glutamin termelést is növelheti!


Szinte minden sportoló ismeri és tapasztalhatta a kreatin pozitív hatásait - mind az erőszint, mind pedig az izomtömeg növelésében - amelyet az energiatermelésben betöltött szerepével érdemelt ki.


A kreatin AKG egy olyan speciális formula, melyben a kreatint az alfa-keto-(amino)-savval, alfaketoglutaráttal (AKG) kötik össze. Az AKG egyrészt egy olyan szállító molekula, mely a kreatin gyors és optimális felszívódását teszi lehetővé, így nincs szükség semmilyen más transzport rendszerre, illetve felesleges cukor bevitelre! 


Ráadásul, az AKG nemcsak a kreatin hatékonyságát erősíti fel, hanem más előnyökre is szert tehetünk a kreatin AKG alkalmazásával! Az AKG ugyanis erősíti a szervezeten belüli glutamin termelést – a glutaminról pedig ismert tény, hogy mennyire nagy mértékben segítheti elő az izomzat építését és az immunrendszer működését!


A kreatin AKG egy stabil, jól oldódó formula. A nagy arányú hasznosulásnak köszönhetően a kreatin AKG rendkívül gazdaságos, és mivel gyorsan átjut a beleken, így nem terheli lesz az emésztőrendszert, nem vizesít, és nem okoz kellemetlen diszkomfort érzetet a gyomorban.

Kreatin AKG