Koffein és Taurin

Az ütős páros

A koffeint senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki ismeri áldásos élénkítő hatását. Röviden csak annyit, hogy a koffein nem csak a központi idegrendszert stimulálja, hanem az anyagcsere folyamatokat is! Tehát a koffein nagyszerű kis kiegészítő nem csak a fáradságérzet csökkentésére, hanem a zsírégető folyamatok elősegítésére is!

A taurin a szervezetünkben nagy mennyiségben jelenlévő aminosav, ráadásul részt vesz számos agyi és idegi funkció folyamatában, a zsírlebontás szabályozásában. A taurin javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét - ezáltal közvetve izomtömeg-és erőnövekedést eredményezhet.

A taurin és a koffein egymás hatását kiegészítve és felerősítve egy ütős kombinációt alkotva energizálnak, javítják a koncentráló képességet és segítik a testsúlycsökkentést. A taurinnak és a koffeinnek elsősorban edzések előtt javasoljuk a fogyasztását, főképp diéta mellett, de fokozott szellemi igénybevétel során is nagyszerű segítség lehet!

Koffein és Taurin

nutrend_enduro_gutar_shot_20x60.jpg
A népszerű energizáló készítmény egy új típusú csomagolásban. A Nutrend Gutar Energy Shot energizáló kiválóan alkalmas a szervezetet azonnali energiával ellátni. Hatékony összetételének köszönhetően az energia a zsírraktárakból fedeződik!
biotech_usa_energy_shot_25_ml_new.jpg
VEGYES SZÉNHIRDÁTOK, TAURIN, GUARANA ÉS L-ARGININ FOLYÉKONY KEVERÉKE EGYADAGOS AMPULLÁKBAN.
biotech_usa_energy_shot_20_25_ml_new.jpg
VEGYES SZÉNHIRDÁTOK, TAURIN, GUARANA ÉS L-ARGININ FOLYÉKONY KEVERÉKE EGYADAGOS AMPULLÁKBAN.
biotech_usa_caffeine_taurine_60.jpg
TAURIN ÉS KOFFEINTARTALMÚ KAPSZULA.
nutrend_turbosnack_10x25.jpg
A Nutrend Enduro Turbosnack energizálót arra fejlesztették ki, hogy az edzés utolsó fázisára is el legyen látva a szervezet megfelelő mennyiségű energiával.
bsn_endorush_495g.jpg
Bemutatjuk a BSN legfejlettebb edzés előtti ÚJ formuláját - mely kipróbált minősgi összetevők hatékony kombinációja!