Ginseng

Erő, egészség, és boldogság. Ez a ginzeng!


Erő: Általános tapasztalat, hogy serkenti a szellemi és a testi teljesítményt is. A kutatások azt mutatják, hogy a ginseng az adrenalin hormon hatásán keresztül éberebb állapotban tartja az agyunkat, és késlelteti a fáradság megjelenését. A kutatások szerint a ginseng serkenti a vérkeringést, mivel javítja a tüdő munkájának hatékonyságát és növeli az oxigénfelvételt.

Egészség: Kitűnően alkalmazható az immunrendszerünk megerősítésére. A kutatások kimutatták, hogy a ginseng hosszú távú használata gátolhatja az öregedéssel együtt járó immunrendszer gyengülést is. Egyes tanulmányok szerint a ginseng a rákkal szemben is segíthet felvenni a harcot.


Boldogság: A ginseng a stresszhatások ellen is egyfajta védelmet biztosít, mivel jótékony hatást fejt ki a mellékvesére, elősegíti megfelelő működését, ily módon biztosítja a szervezet stresszel szembeni fokozottabb ellenállását.

Ginseng

olimp_gold_vit_complex_ginseng.jpg
Olimp Labs GOLD-VIT Complex termék B2, B6, B12, C, D vitaminok, pantoténsav + ginseng egyedülálló kombinációja, mely támogatja az idegrendszer működését.
now_foods_eleuthero_500_mg_250_veg_capsules.jpg
A Szibériai Ginzeng néven is ismert Eleuthero senticosus egy erős adaptogén gyógynövény, mely a kutatások szerint segít a fizikai és mentális stressz elleni védelemben.
olimp_ginseng_vita_complex.jpg
Olimp Labs GINSENG VITA-COMPLEX® Növeli a szellemi és fizikai teljesítményt, fokozza az ellenálló képességet, javítja a koncentrációt, a koordinációt, támogatja az immunrendszer működését, erősíti a vérkeringést és fokozza a szexuális teljesítményt.
now_panax_ginseng_500_100.jpg
Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához
olimp_ginseng_platinum_sport_edition_60.jpg
Az Olimp PLATINUM GINSENG™ SPORT EDITION a legjobb minőségű amerikai és koreasi ginseng gyökerek kivonatából készül!
swanson_full_spectrum_korean_red_ginseng_root_400_mg_90.jpg
A ginsenget több ezer éve használják, mert olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.
pharmekal_koreai_ginseng_650_60.jpg
Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához (Korean Ginseng)
puritans_pride_ginseng_complex_75.jpg
A Puritans Pride Ginseng Complex három különböző ginzengből áll: amerikai, vörös kínai és panax ginzeng kivonatból.
swanson_eleuthero_420_mg_120.jpg
Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert.
now_foods_ginseng_royal_jelly_90_veg_capsules.jpg
A NOW® Ginseng & Royal Jelly a panax ginzeng, méhpempő és édesgyökér gyökér kombinációja. A panax ginzenget több mint 2000 éve használják, az élénkítő, adaptív és tonizáló tulajdonságaik miatt.