Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Erő, egészség, és boldogság. Ez a ginzeng!


Erő: Általános tapasztalat, hogy serkenti a szellemi és a testi teljesítményt is. A kutatások azt mutatják, hogy a ginseng az adrenalin hormon hatásán keresztül éberebb állapotban tartja az agyunkat, és késlelteti a fáradság megjelenését. A kutatások szerint a ginseng serkenti a vérkeringést, mivel javítja a tüdő munkájának hatékonyságát és növeli az oxigénfelvételt.

Egészség: Kitűnően alkalmazható az immunrendszerünk megerősítésére. A kutatások kimutatták, hogy a ginseng hosszú távú használata gátolhatja az öregedéssel együtt járó immunrendszer gyengülést is. Egyes tanulmányok szerint a ginseng a rákkal szemben is segíthet felvenni a harcot.


Boldogság: A ginseng a stresszhatások ellen is egyfajta védelmet biztosít, mivel jótékony hatást fejt ki a mellékvesére, elősegíti megfelelő működését, ily módon biztosítja a szervezet stresszel szembeni fokozottabb ellenállását.

Ginseng
Gyorsnézet
1.280Ft-1%1.285Ft
 
Olimp Labs GINSENG VITA-COMPLEX® Növeli a szellemi és fizikai teljesítményt, fokozza az ellenálló képességet, javítja a koncentrációt, a koordinációt, támogatja az immunrendszer működését, erősíti a vérkeringést és fokozza a szexuális teljesítményt.
Gyorsnézet
990Ft
 
Olimp Labs GOLD-VIT Complex termék B2, B6, B12, C, D vitaminok, pantoténsav + ginseng egyedülálló kombinációja, mely támogatja az idegrendszer működését.
Gyorsnézet
1.995Ft
 
Az Olimp PLATINUM GINSENG™ SPORT EDITION a legjobb minőségű amerikai és koreasi ginseng gyökerek kivonatából készül!
Gyorsnézet
6.580Ft-15%5.580Ft
 
A Szibériai Ginzeng néven is ismert Eleuthero senticosus egy erős adaptogén gyógynövény, mely a kutatások szerint segít a fizikai és mentális stressz elleni védelemben.
Gyorsnézet
2.380Ft
 
Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához (Korean Ginseng)
Gyorsnézet
3.980Ft-15%3.380Ft
 
A Puritans Pride Ginseng Complex három különböző ginzengből áll: amerikai, vörös kínai és panax ginzeng kivonatból.
Gyorsnézet
4.880Ft-14%4.180Ft
 
Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához
Gyorsnézet
3.380Ft
 
A ginsenget több ezer éve használják, mert olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.
Gyorsnézet
3.180Ft-16%2.680Ft
 
Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert.