Energia szelet

Gyors energia, minőségi tápanyagok és mennyei ízek … mindez egy szeletben!

Az energiaszeletek egy rendkívül ízletes, fehérjében, megfelelő szénhidrátban és egyéb fontos tápanyagokban gazdag, csokiszerű finomságok. Bármikor elfogyaszthatod: akár a napi rohanásban, vagy csak étkezések között, amikor egy kis egészséges nassolnivalóra vágysz.


Találsz közöttük magasabb szénhidráttartalommal rendelkező energia szeleteket, melyek a megfelelő szénhidrátokkal biztosítják az energialöketet az edzésekhez vagy a napi teendőkhöz.Energia szelet

biotech_usa_go_energy_bar_40_g_new.jpg
L-KARNITINT, KRÓMOT, VITAMINOKAT ÉS GYÜMÖLCSZSELÉT TARTALMAZÓ ENERGIASZELET
nutrend_de_nuts_35.jpg
Finom Nutrend De-Nuts energia szelet - egészséges gabonából és mézből. Nem tartalmaz sem tartósítószert sem az egészségre káros transz zsírsavakat!
nutrend_enduro_voltage_cake_20x65.jpg
A Nutrend Voltage egy speciális energia szelet, mely kiválóan alkalmas az energia pótlására olyan sportolóknak, akik hosszan tartó, állóképességi edzéseket végeznek
biotech_usa_oat_nuts_bar_70_g_new.jpg
MAGAS ÉLELMI ROST TARTALMÚ ZABSZELET, ROPOGÓS OLAJOS MAGVAKKAL.
biotech_usa_oat_fruits_bar_70_g_new.jpg
MAGAS ÉLELMI ROST TARTALMÚ ZABSZELET, ÍZLETES GYÜMÖLCSDARABOKKAL.
trec_booster_bar_100.jpg
Alapvető fehérje és energiaforrás, kiváló snack, 21 g fehérje szeletenként
nutrend_de_nuts_35.jpg
Finom Nutrend De-Nuts energia szelet - egészséges gabonából és mézből. Nem tartalmaz sem tartósítószert sem az egészségre káros transz zsírsavakat!
weider_fitness_bar_35_g.jpg
Energiaszelet szénhidrátokkal és fehérjékkel
nutrend_power_bike_bar.jpg
A Nutrend Power Bike Bar energizáló egy speciális energia szelet. Az állóképességet igénylő tréningek használata közben javasolt a használata. Kiválóan alkalmas folyamatos energia pótlására is.
nutrend_wellness_oats_cake_20_70_1.jpg
Edzés után fogyasztandó egészséges táplálékkiegészítő. Ideális vegetáriánusok számára is, mivel természetes fehérjét tartalmaz.
weider_bodyshaper_plus_energy_bar_24_35_1.jpg
Weider Body Shaper Bar - energiaszelet izomépítést szolgáló tápanyagokkal, 25 % fehérjetartalommal.
nutrend_flapjack_20x100.jpg
A Nutrend új zabszelete 8 ínycsiklandó ízzel, étcsokoládé, tejcsokoládé, joghurt bevonatokkal, egyes ízek bevonat nélkül. Próbáld ki te is a Flapjack-et, biztosan nem bánod meg!
energy_oatsnack_151.jpg
nutrend_flapjack_20x100.jpg
A GrenadeŸ Reload Protein Flapjacks az egyik legkényelmesebb és legfinomabb mód arra, ha egy kiegyensúlyozott, fehérje dús étkezésre vágysz!