Egyéb ásványi anyag

Speciális kiegészítők, speciális problémákra!


Az ásványi anyagok rendkívül fontos szerepet töltenek be a szervezet zavartalan működése érdekében. Ha az ásványi anyagok nem megfelelő mennyiségben kerülnek a szervezetbe, különböző betegségeket, működési zavarokat idézhetnek elő.


Az ásványi anyagok és a nyomelemek számos összetett kémiai reakcióban együttesen vesznek részt és erősítik egymás hatását - így csupán egyetlen egy is hiányzik közülük, akkor a többi sem tudja megfelelően betöl­teni feladatát.


A diéta, a testedzés, különféle civilizációs életmódból származó problémák miatt kialakulnak olyan betegségek és tünetek, melyek kezelése speciális ásványi anyag pótlást is igényel!

Egyéb ásványi anyag

biotech_usa_multi_mineral_complex_100_tabletta_new.jpg
ERŐS ÁSVÁNYIANYAG-KÉSZÍTMÉNY TABLETTA FORMÁBAN
olimp_chela_min_60.jpg
Az Olimp Chela-Min Sport® kapszula egy egyedüláló speciálisan tervezett, 11 ásványi anyagból összeállított termék. Szabadalmaztatott kelát-Albion® formájú ásványi anyagokat tartalmaz.
now_foods_full_spectrum_mineral_caps_120_capsules.jpg
Teljes spektrumú ásványianyag formula D-vitaminnal. Magas kalcium tartalom a csontok egészségéért. Vas-mentes formula.
puritans_pride_super_chelated_multi_mineral_100.jpg
Ásványi anyag komplex a Puritans Pride-tól.
vitaking_multi_mega_mineral_90.jpg
Az ásványianyagok és a nyomelemek előállítására a szervezetünk képtelen. A Multi Mega Mineral ebben segíthet.
biotech_usa_multisalt_60_kapszula.jpg
ELEKTROLITOKAT TARTALMAZÓ SÓKAPSZULA ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ!
now_full_spectrum_minerals_1000.jpg
Teljes spektrumú ásványianyag
nutrend_enduro_anticramp_120.jpg
A Nutrend Enduro Anticramp termék olyan vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos összetevők kombinációja, mely megakadályozza az izomgörcs kialakulását az izmokban az intenzív edzések alatt.
qnt_super_mins_60.jpg
QNT Super Mins kiváló komplex ásványi anyag a megfelelő táplálkozási támogatás és a normális izomműködés és fehérjeszintézis fenntartás érdekében.
nutrend_multimineral_compressed_caps_60.jpg
Nutrend Multimineral Compressed Caps egy új, hatékony ásványianyag keveréket tartalmazó termék, mely kelát (maximális hasznosulás) formában tartalmaz kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, krómot és szelént.