Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
MOST 15.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
Itt vagyok: FitBuilder // Aminosav, BCAA, Gluta... //

EAA

Esszenciális Aminosavak - Az izomzatod nélkülözhetetlen építőelemei

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, így nélkülözhetetlenek a testünk számára. Az aminosavaknak nem csak az izomszövet felépítésében van jelentős szerepük, hanem annak a fenntartásában is!


Az aminosavaknak csak egy csoportját képes a szervezet előállítani, a másik csoport tagjait nem, ezért ezeket az úgynevezett esszenciális aminosavakat (EAA - Essential amino acid) a táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel kell bevinnünk.


Nagyobb fizikai megterhelés esetén – például intenzív edzések esetén az izomszövetünknek kifejezetten nagy szüksége van az esszenciális aminosavakra. Sőt, ha az izomtömegünket növelni is akarjuk, akkor nem csak a szervezet helyreállításához szükséges aminosav mennyiségről kell gondoskodnunk, hanem emelni is kell az aminosav bevitelt.


Ráadásul fontos tudni, hogy fokozott stressz helyzetben, sérülést vagy műtétet követően, illetve betegségek folyamán - a szervezetünknek szintén jelentősen megnövekedhet az aminosav szükséglete, amit mindenképp külső bevitellel lehet csak pótolni!

EAA
Gyorsnézet
9.280Ft-tól
 
Az egyik legnépszerűbb aminosav készítmény a piacon. Tökéletes összetételű termék, kizárólag 100% gyógyszertári tisztaságú főként esszenciális aminosavakat tartalmaz.
Gyorsnézet
Nem rendelhető
 
Optimális arányban lévő EAA aminosavak dibecozidinnel.