EAA

Esszenciális Aminosavak - Az izomzatod nélkülözhetetlen építőelemei

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, így nélkülözhetetlenek a testünk számára. Az aminosavaknak nem csak az izomszövet felépítésében van jelentős szerepük, hanem annak a fenntartásában is!


Az aminosavaknak csak egy csoportját képes a szervezet előállítani, a másik csoport tagjait nem, ezért ezeket az úgynevezett esszenciális aminosavakat (EAA - Essential amino acid) a táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel kell bevinnünk.


Nagyobb fizikai megterhelés esetén – például intenzív edzések esetén az izomszövetünknek kifejezetten nagy szüksége van az esszenciális aminosavakra. Sőt, ha az izomtömegünket növelni is akarjuk, akkor nem csak a szervezet helyreállításához szükséges aminosav mennyiségről kell gondoskodnunk, hanem emelni is kell az aminosav bevitelt.


Ráadásul fontos tudni, hogy fokozott stressz helyzetben, sérülést vagy műtétet követően, illetve betegségek folyamán - a szervezetünknek szintén jelentősen megnövekedhet az aminosav szükséglete, amit mindenképp külső bevitellel lehet csak pótolni!

EAA

14 680 Ft -16% 12 380 Ft -tól
gaspari_nutrition_proven_eaas_390g.jpg
Gaspari Nutrition Proven EAA's (390 g)
gyorsnézet
4 980 Ft -tól
trec_amino_eaa_300_g.jpg
Trec Amino EAA (300 g)
gyorsnézet
10 780 Ft -tól
olimp_eaanabol_xplode_500.jpg
Olimp EAAnabol Xpolde (520 g)
gyorsnézet
5 380 Ft -tól
biotech_usa_eaa_zero_330_g.jpg
Biotech EAA Zero (350 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
nutrex_eaa_hydration_390g.jpg
Nutrex EAA+ Hydration (390 g)
gyorsnézet
gaspari_nutrition_proven_eaas_390g.jpg
A Gaspari Nutrition Proven EAA's kilenc esszenciális aminosavat tartalmaz, amelyeknek elegendő mennyiségben kell jelen lenniük az emberi testben, hogy az izmok jobban növekedjenek és regenerálódjanak. Bebizonyosodott, hogy ezeket a fehérjéket "szükségesnek" nevezik, mert a test nem termeli őket önmagában, ezért ezeket táplálékforrásokból kell beszerezni. esszenciális aminosavak nélkül veszélybe kerülhet a test anabolikus aktivitásának támogatására való képessége.
trec_amino_eaa_300_g.jpg
EAA aminosavak tiszta, por formában
olimp_eaanabol_xplode_500.jpg
Az egyik legnépszerűbb aminosav készítmény a piacon. Tökéletes összetételű termék, kizárólag 100% gyógyszertári tisztaságú főként esszenciális aminosavakat tartalmaz.
biotech_usa_eaa_zero_330_g.jpg
Esszenciális aminosav tartalmú italpor édesítőszerekkel.
nutrex_eaa_hydration_390g.jpg
Professzionális esszenciális aminosav komplex formula! EAA aminosavak tiszta, por formában