Weider Super Nova Caps (120 kapszula)

weider_super_nova_caps_120.jpg

Weider Super Nova Caps - erős termogenikus zsírégető - csak, ha tényleg fogyni akarsz!

120 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
weider_super_nova_caps_120.jpg

9 880 Ft -5% 9 380 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Weider Super Nova Caps

Erős termogenikus zsírégető - Csak, ha tényleg fogyni akarsz!

A Weider ismét bizonyított.

Az eddig is - megbízhatóságáról és minőségéről méltán híres táplálék kiegészítő család tud még újat mutatni. Felvette a kesztyűt a termogenikus zsírégetők versenyében és nem titok, - óriási sikert aratott. Összetevői több oldalról, többféleképpen bombázzák a zsírpárnákat. Mint már említettük, erős termogenikus hatású, a szervezetet extra kalóriák és a lerakódott zsírok elégetésére kényszeríti, mindezt egy kissé felpörgetett állapotban, a zsír-metabolizmus fokozásával éri el. Továbbá gátolja a szénhidrátok lerakódását és zsírrá alakulását. Csökkenti a koleszterinszintet, méregteleníti a szervezetet, egészségesen tartja az emésztőrendszert.

Figyelem: mivel a termék erősen élénkítő hatású, ezért esti fogyasztása nem ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés: 120 kapszula.

Ajánlott fogyasztása: reggeli után 1-2 kapszulát, valamint koradélután, vagy az edzések előtti időszakban újabb 1-2 kapszulát bő folyadékkal bevenni.

Ajánlott a napi legalább 2-3 l folyadék elfogyasztása.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Zöld tea
250
 
 
Koffein
133
 
 
Citrus Aurantium
 
 
 
Synephrine
10 mg
 
 
C-vitamin
60 mg
 
 
Salix
50 mg
 
 
Quercetin
30 mg
 
 
Króm
75
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Weider Super Nova Caps (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.