Weider Maximum Krea Genic (240 kapszula)

weider_maximum_krea_genic_240_kapszula.jpg

Weider Maximum KREA-GENIC - az erőszint- és az izomtömeg növeléshez

60 adag/kiszerelés (4 kapszula/adag)
weider_maximum_krea_genic_240_kapszula.jpg

19 980 Ft -5% 18 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

Weider Maximum KREA-GENIC

KREA-GENIC az erőszint- és az izomtömeg növeléshez

750 mg KREA-GENIC kapszulánként.

A tapasztalt testépítők tudják, hogy az izomtömeg arányosan növekszik az erőkifejtéssel. Számos testépítő állíthatja, hogy ez az erőszint nem fontos, mivel hogy a kifutón nem ez számít. Ez látszólag így is van. Amikor összehasonlítja magát egy másik testépítővel, nem ezt veszi figyelembe. Ezzel a termékkel akár 30 % erőszintnövekedés is elérhető. A regeneráció időtartama a szettek között lerövidül. Rövid, erőteljes izom- és erőszintnövelő edzés lehetséges. A Ön mértéke a saját ereje. Ha az edzőpartnere 180 kg-ot mozgat, miközben Ön csak 140 kg-mal képes edzeni, lehet, hogy a partnerének csak szimplán nagyobb az emelőereje. De az erősebb Ön, a legtöbb, amit tehet, hogy növekedésre ösztönzi az izmait.

Mindenekelőtt a növekedés számít. Emlékezzen, hogy a nagyobb tömeg nem tudja kompenzálni az intenzitás hiányát. Ez azt jelenti, hogy a növekedést nem lehet elérni sok szett végzésével, de kevés és intenzív sorozattal igen. Valamennyi kreatin növeli a szervezet kreatinraktárait, és ezáltal az erőszintet is.

KREA-GENIC folyamatosan több erőt biztosít, mert kevesebb veszteséggel dolgozik, a raktározott anyag pedig gyorsabban jut az izomsejtekhez.

Javasolt edzési periódus

- Izomtömeg növelés szakasza

- Erőszint növelés szakasza

A Weider Maximum KREA-GENIC tulajdonságai:

- Megmarad a szerkezete a gyomorban és a vérben (dupla védelem)

- Közvetlenül és veszteség nélkül az izmokban szívódik fel

- A gyors felszívódás a nátrium transzport mechanizmus fokozódását eredményezi

A Weider Maximum KREA-GENIC javasolt felhasználása:

Edzésnapokon 4 kapszula, a legjobb, ha edzés előtt 30 perccel veszi be.

Pihenőnapokon két kapszulát reggel és kettőt egy fehérjesékkel együtt lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
7 kJ
 
 
Kalória
2 kcal
 
 
Szénhidrát
<0,1 g
 
 
Fehérje
0
 
 
Zsír
<0,1 g
 
 
Creatine
3000 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Weider Maximum Krea Genic (240 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.