-6% Weider Amino Power Liquid (1000 ml)

most
6%
kedvezmény
weider_amino_power_liquid_1000_1.jpg

Weider Amino Power Liquid - maximális hatás, gyors hasznosulás!

67 adag/kiszerelés (15 ml/adag)
kola.jpg
Kóla
9 880 Ft -6% 9 280 Ft
szállítás1-2 nap
mandarin.jpg
Mandarin
9 880 Ft -6% 9 280 Ft
szállítás1-2 nap
vorosafonya.jpg
Vörös áfonya
9 880 Ft -6% 9 280 Ft
szállítás1-2 nap
Energy
9 880 Ft -6% 9 280 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Weider Amino Power Liquid

Maximális hatás, gyors hasznosulás!

Az aminosavak minden fontos életfunkciónkban szerepet játszanak, segítve és támogatva azt. Az élő sejtek alkotói, melyek fontos szerepet játszanak a növekedésben, a vérképzésben, a méregtelenítésben, a regenerálódásban, az immunfokozásban stb. A Weider Amino Power Liquid kiválóan alkalmazható a sportolók táplálkozásának kiegészítésére, valamint szervezetük gyorsabb regenerálására, izomzatuk növelésére.

Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek (minden adag 7700 mg aminosavat tartalmaz.) Az elágazó láncú aminok (BCAA-k) kiemelkedően magas mennyiségben vannak jelen a termékben, ezért az edzés előtt, után és lefekvés előtt is kiválóan alkalmazható a teljesítmény természetes növelése és a regeneráció fokozása érdekében.

Amennyiben valamelyik étkezésnél kevés teljes értékű fehérjét tud a sportoló elfogyasztani, úgy alkalmazható az étkezések alkalmával is.

Figyelem: a terméket vízzel, vagy gyümölcslével ajánlott fogyasztani (tejjel nem!!!).

Kiszerelés: 1000 ml

Ajánlott adagolás: napi 3 adag (3x15 ml)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
171 kJ
 
 
Kalória
40 kcal
 
 
Fehérje
8 g
 
 
Szénhidrát
2 g
 
 
Cukor
2 g
 
 
Zsír
< 0,1 g
 
 
Zsír
< 0,1 g
 
 
Rost
< 0,1 g
 
 
Nátrium
< 0,1 g
 
 
B6-vitamin
2 mg
 
 
Taurine
195
 
 
L-Valine
200 mg
 
 
L-Isoleucine
127 mg
 
 
L-Leucine
438 g
 
 
L-Lysine
328 mg
 
 
L-Methionine
67 mg
 
 
L-Tryptophan
56 mg
 
 
L-Threonine
161 mg
 
 
L-Phenylalanine
180 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Weider Amino Power Liquid (1000 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.