Vitaking Zinc Gluconate 30 mg (90 tabletta)

vitaking_zinc_30_mg_90.jpg

A cink egy létfontosságú tápanyag, hisz számos élettani folyamatban játszik szerepet, és védi egészségünket.

90 adag/kiszerelés (1 tabletta/adag)
vitaking_zinc_30_mg_90.jpg

1 185 Ft

szállítás2-3 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Ezért nélkülöhetetlen az Ön számára is a megfelelő cink-pótlás:

- A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában
- részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
- hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
- hozzájárul a normál DNS-szintézishez.
- szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
- részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében.
- részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
- részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében.
- szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
- hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
- hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.
- hozzájárul a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához.
- hozzájárul a normál látás fenntartásához.
- hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
- kiváló antioxidáns, tehát hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
- szerepet játszik a sejtosztódásban.

OÉTI bejegyzési szám: 9004/2011
 
Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta
 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Zinc
30 mg
300%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Vitaking Zinc Gluconate 30 mg (90 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!