VPX Sports Shotgun 5X (574 g)

vpx_shotgun_574.jpg

Az új VPX SHOTGUN 5X segítségével extrém mentális fókuszhoz és intenzív energiához jutsz, azért hogy az edzőteremben még kirobbanóbb formában lehess.

28 adag/kiszerelés (20,5 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
egzotikusgyumolcs.jpg
Egzotikus gyümölcs
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető
szolo.jpg
Szőlő
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés
515%-kal növeli az izomfehérje-szintézist, növeli az edzés intenzitását, a mentális fókuszt, a kreatin-visszatartást, az inzulinérzékenységet, a soványizom-tömeget, a az izompumpát, a szálkásságot, az izmok vérellátottságát és a szervezet nitrogén-oxid szintjét. Az első olyan VPX®  izomépítő termék, mely gondosan válogatott összetevői (kreatin, béta-alanin és elágazó láncú aminosavak) mellett hatékony beviteli rendszert (etil-észter összetevők) is alkalmaz a maximális hatékonyság érdekében. Edzés előtt fogyasztandó termék, melynek hatását edzés után a SYNTHESIZE fokozza.

Tartalma:

-REDLINE’S®  a zsírégetésért
-GBB and MTB Pump (Magnesium Tanshinoate B) a megemelt nitrogén-oxid szintért
-elágató láncú aminosavak és frakcionált fehérjék az izomfehérje-termelés növekedéséért
-PeptoPro® és BPOV a fokozott inzulintermelésért és -érzékenységért
-COP (Creatinol-O-Phosphate) és CPT (di-Na Creatine PhosphateTetrahydrate) az anbolikus glikolízisért és a kreatin átalakítását megelőzendő.
-béta-alanin a megnövekedett soványizom-tömegért

Az eredmény: egyre növekvő izomtömeg!

Adagolás:
Keverj el egy adagolókanállal 240-300 ml vízben vagy kedvenc italodban, edzés előtt fogyasztva.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Shotgun 5X (574 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
legjobb_bemelegito_gyakorlatok_4.jpg A 7 legjobb bemelegítő gyakorlat

Semmi baj nincs azzal sem, ha valakinek csak annyi a bemelegítése, hogy kicsit felül a szobabiciklire, hiszen már ez is több, mint amit a többség egyáltalán végez, illetve nagyon old-school és retro... Azonban vannak ennél sokkal jobb módszerek is.

lumbago_2.jpg Minden a lumbágóról, amit mindig is tudni akartál csak nem merted megkérdezni

A lumbágó a leggyakoribb nem súlyos mozgásszervi panasz, amitől az emberek szenvednek világszerte. A WHO adatai szerint nemtől függetlenül minden 5. ember a 25. és 50. életéve közt megszenvedi legalább egyszer. Mivel a sportolók ennek halmozottan ki vannak téve úgy éreztük kell egy összefoglaló írás róla.

tudatos_taplalkozas_1.jpg Út a tudatos táplálkozás felé

Most kezdődött el az év és talán te is eldöntötted: ”itt az ideje egy kis tudatosságot vinni az étkezésekbe.” Sokan elkövetitek azt a hibát, hogy hirtelen és túl radikálisan nyúltok hozzá az étrendhez (és az edzéshez) és a nulla tudatosságtól egyik napról a másikra valami nagyon brutál önsanyargatásba kezdtek. Az emberek türelmetlenek és valahogy mindig azonnal akarnak mindent. Ez többnyire azonban csak csalódottságot és frusztrációt szül. A táplálkozási elvekre is igaz a mondás, hogy nem az a lényeg milyen keményen csinálod ma, hanem, hogy 2 év múlva is fogod-e. Lássuk, hogyan lehet ezt minél könnyebben megvalósítani!

ujevi_edzes_fogadalom_1.jpg A 2019-es újévi edzés fogadalom

Nagyon vicces tud lenni, amikor ünnepek után találkozol az edzőtársaiddal és együtt jót derültök önmagatokon, hogy 2-3 kg-val többet nyomtok átlagosan, mint mondjuk novemberben. De aki egész évben edzett becsülettel, annak amilyen gyorsan feljöttek a kilók ugyanolyan gyorsan el is fognak tűnni. Mi van azokkal akik nem voltak ennyire elszántak az év során, és az év utolsó hetinek a hatására betelt az a bizonyos pohár. Itt az új évi edzés fogadalmak időszaka.