VPX Sports Shotgun 5X (574 g)

vpx_shotgun_574.jpg

Az új VPX SHOTGUN 5X segítségével extrém mentális fókuszhoz és intenzív energiához jutsz, azért hogy az edzőteremben még kirobbanóbb formában lehess.

28 adag/kiszerelés (20,5 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
9 480 Ft -15% 8 080 Ft
bsn_no_xplode_xe_edge_263.jpg
BSN No Xplode XE Edge (263 g)
5 480 Ft -5% 5 180 Ft
galvanize_nutrition_chrome_dr_no_preworkout_300g.jpg
Galvanize Chrome Dr NO (300 g)
20 880 Ft -15% 17 680 Ft
cellucor_c4_ultimate_760g_40serv.jpg
Cellucor C4 Ultimate (760 g)
egzotikusgyumolcs.jpg
Egzotikus gyümölcs
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető
szolo.jpg
Szőlő
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
15 980 Ft -16% 13 480 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés
515%-kal növeli az izomfehérje-szintézist, növeli az edzés intenzitását, a mentális fókuszt, a kreatin-visszatartást, az inzulinérzékenységet, a soványizom-tömeget, a az izompumpát, a szálkásságot, az izmok vérellátottságát és a szervezet nitrogén-oxid szintjét. Az első olyan VPX®  izomépítő termék, mely gondosan válogatott összetevői (kreatin, béta-alanin és elágazó láncú aminosavak) mellett hatékony beviteli rendszert (etil-észter összetevők) is alkalmaz a maximális hatékonyság érdekében. Edzés előtt fogyasztandó termék, melynek hatását edzés után a SYNTHESIZE fokozza.

Tartalma:

-REDLINE’S®  a zsírégetésért
-GBB and MTB Pump (Magnesium Tanshinoate B) a megemelt nitrogén-oxid szintért
-elágató láncú aminosavak és frakcionált fehérjék az izomfehérje-termelés növekedéséért
-PeptoPro® és BPOV a fokozott inzulintermelésért és -érzékenységért
-COP (Creatinol-O-Phosphate) és CPT (di-Na Creatine PhosphateTetrahydrate) az anbolikus glikolízisért és a kreatin átalakítását megelőzendő.
-béta-alanin a megnövekedett soványizom-tömegért

Az eredmény: egyre növekvő izomtömeg!

Adagolás:
Keverj el egy adagolókanállal 240-300 ml vízben vagy kedvenc italodban, edzés előtt fogyasztva.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Shotgun 5X (574 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.