VPX Sports Redline Power Rush (74 ml)

vpx_sports_redline_power_rush_1.jpg

A VPX Redline Power Rush által biztosított erőnlét az edzés után sem vész el, így egész nap éber és energetikus lehetsz.

2 adag/kiszerelés (37 ml/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
erdeigyumolcs.jpg
Erdei gyümölcs
990 Ft -15% 840 Ft
Nem rendelhető
mangobarack.jpg
Mangó-barack
990 Ft -15% 840 Ft
Nem rendelhető
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
990 Ft -15% 840 Ft
Nem rendelhető
szolo.jpg
Szőlő
1 010 Ft -15% 855 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A VPX ismét kitett magáért, a Redline legújabb generációjánaknak - a Redline Power Rushnak- a kifejlesztésével. A VPX laboratóriumai a hagyományos Redline minden előnyét egy praktikus kis méretű üvegcsébe sűrítette össze.

A mondás úgy tartja, "az igazán nagy dolgok kis csomagolásban érkeznek". Ez különösen igaz a Redline Power Rush esetében, hiszen hét azaz hét órányi kirobbanó energiát biztosít, így ez idő alatt tigrisként fogod tépni a súlyokat és gyűrni a futópadot. A Redline Power Rush által biztosított erőnlét az edzés után sem vész el, így egész nap éber és energetikus lehetsz.

* 7 órányi folyamatos energiabiztosítás.

* Nincs összeomlás.

* Cukormentes.

* Szénhidrátmentes.

VPX REDLINE POWER RUSH ajánlott fogyasztása

Napi egy (edzés előtt), vagy két alkalommal (reggel és edzés előtt) egy-egy üveggel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
0
 
 
Zsír
0
 
 
Szénhidrát
0
 
 
C-vitamin
100
 
 
B3-vitamin
25 %
 
 
B12-vitamin
2083
 
 
B6-vitamin
37,5
 
 
Folsav
50
 
 
Védett keverék
175 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Redline Power Rush (74 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.