VPX Sports Hemogex (20 x 5 ml ampulla) (20 ampulla)

vpx_hemogex_20.jpg

VPX Hemogex A HEMOGEX biztosítja a GH és az IGF-1 emelkedett vérszintjét akkor is, amikor a gyógyszerészetben használatos injekcióban beadott növekedési hormon (GH) hatása már rég elmúlt.

20 adag/kiszerelés (1 ampulla/adag)
vpx_hemogex_20.jpg

29 380 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A VPX HEMOGEX biztosítja a GH és az IGF-1 emelkedett vérszintjét akkor is, amikor a gyógyszerészetben használatos injekcióban beadott növekedési hormon (GH) hatása már rég elmúlt. A Polylipid technikának köszönhetően a D-ALA-D-BETA -NAL-ALA-TRP-D-PHE-LYS-NH2 (Z-11) teljesen érintetlenül kerül a vérkeringésbe. Mivel elkerüli a máj lebontó hatását, egyenesen az agyalapi mirigybe szállítódik, ahol jelentős növekedési hormon szintézist indukál, melynek eredménye hatékony mennyiségű IGF-1 termelődése lesz. A klinikai kutatások bebizonyították, hogy a HEMOGEX? képes a növekedési hormon koncentrációját 4,120 ng/dl-re növelni. Más kutatásokban a normálérték 718%-ára sikerült emelni a szérum növekedési hormon szintjét, több mint 2 órán keresztül. Bebizonyították továbbá, hogy a VPX HEMOGEX képes az IGF-1 szintjét akár 10,000 ng/dl-el a normálérték fölé emelni.

A növekedési hormon(GH) és az inzulinszerű növekedési faktor (IGF-1) hatásai:

1. izomtömeg növekedés (anabolizmus),

2. kevesebb testzsír,

3. együttes gyógyulás és regenerálódás,

4. csökken az izmok lebontása (anti-katabolikus hatás).

A legjobb hatás érdekében, edzés előtt 1 órával 1 ampullával igyál meg, fogyasztható este lefekvés ellőtt is. 2 havi kúra után ,1 hónap szünetet kell tartani. 1 doboz 20 ampulla, összesen 20 adag.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
9 kcal
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Cukor
0
 
 
Zsír
1 g
 
 
Zsír
0
 
 
Védett keverék
1701 mg
 
 
L-glyceryl-phosphorylcholine
 
 
 
L-Arginine
 
 
 
B3-vitamin
 
 
 
Magnesium
 
 
 
GHRP-2 Ester Z-11
 
 
 
Zinc
 
 
 
Glycine
 
 
 
Króm
 
 
 
Foszfolipid
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Hemogex (20 x 5 ml ampulla) (20 ampulla) termékről.

Kérdések, vélemények
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy ezzel a csontozatom, magasságom is növelhetem egyben?
| 2011-10-25 12:31:55
Szia, nem. Hány éves vagy?
FitbuilderTeam | 2011-10-25 01:07:17
Ez s termék dopping listán a tiltott szerek között szerepel? Vagy aki szedi pozitiv eredményt adhat -e egy esetleges szürés során? Köszönöm a válaszát
Fry- | 2011-12-29 11:08:09
Kedves Fry! A növekedési hormon amúgy is szinte kimutathatatlan (először a 2004-es Olimpián próbálkoztak vele inkább kevesebb mint több sikerrel), azért nagyon népszerű dopping szerként mert szinte kimutathatatlan, mivel a testben természetesen jelen van. Ez a szer pedig ugye nem igazi GH hanem egy stimuláns szer a GH fokozásra és nem WADA listás!
FitbuilderTeam | 2011-12-30 02:32:38
Üdv\r\nLehet hülyeséget kérdezek, meg rendeltem a hemogex-et.. és a le írásban nem szerepel, hogy inni kell vagy inekciózni.. \r\nA választ előre is köszönöm! Üdv Tóth Gábor
Tóth Gábor | 2012-04-18 04:17:35
Szia! Inni kell.
FitbuilderTeam | 2012-04-18 09:37:01
Sziasztok!\r\nNekem az lenne a kérdésem, hogy a Hemogexet csak edzés napokon, vagy minden nap ajánlott fogyasztani?
a3140a | 2012-04-23 08:13:20
Szia! Legoptimálisabb lenne minden nap, nem edzés napokon lefekvés előtt kb. 1 órával, hogy az alvás alatt kiválasztott HGH-t stimulálja.
FitbuilderTeam | 2012-04-24 09:06:46
Üdv 15 éves vagyok,ha elkezdeném a szedését milyen hatással lenne rám,miben vátoznék?Heti 5x kondizom!
2015-08-09 02:46:08
Szia! Ezt így nem lehet megírni, mert egy termék hatása sok tényezőtől függ: miképp edzel, hogyan étkezel, pihensz...nem beszélve az egyéni eltérésekről... 15 évesen szerintem inkább a minőségi ételekre, egy vitamincsomagra és kiegészítők közül inkább egy jó minőségű tömegnövelőre költsél (pl. erre: http://www.fitbuilder.hu/termek/Optimum_Nutrition_Serious_Mass_5455_g.html) Használd edzés után, illetve vmikor napközben, étkezz magas fehérje tartalmúan, szánj időt a pihenésre is, és akkor biztos lesz eredménye!
FitbuilderTeam | 2015-08-11 11:53:15
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.