vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását!

30 adag/kiszerelés (6 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
8 280 Ft -10% 7 480 Ft
bpi_best_creatine_300.jpg
BPI Best Creatine (300 g)
5 980 Ft -17% 4 980 Ft
hi_tec_beta_bolic_500g.jpg
Hi Tec Beta Bolic (500 g)
vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

6 880 Ft -15% 5 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását! Nemrég az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala 8 372 821 szabadalmi számmal bejegyezte a VPX legújabb formuláját a Bioaktív Vízoldékony Stabil Kreatinszármazékokat, egyszerűbben az mTORC1™ -et. Az újítás lényege az, hogy a kreatint egy kovalens kötéssel egy aminosavhoz, vagy egy rövid peptidhez kapcsoljuk. Így ezekből a kreatin-dipeptidekből akkor szabadulnak fel az aminosavak és maga a kreatin, amikor azt megemészted. Normál körülmények között kémiailag ezek a vegyületek a bennük lévő kovalens aminkötés miatt nagyon stabilak és ellenállóak. Viszont az elfogyasztásukat követően a gyomorban az ott uralkodó alacsony, savas pH -n (1.5 – 3.5 között) ez a kötés felszakad, az aminosavak és a kreatin pedig felszabadulnak. Az mTORC1™ kreatin-peptidek nem csak jobban oldódnak vízben mint más kreatinok, hanem sokkal stabilabbak is vízben. Olyannyira stabilak, hogy 40°C –on akár hónapokig is eláll káros változás nélkül. Ez azt jelenti, hogy akár edzés előtti/alatti/utáni kiegészítőként akarod használni ez a kreatin mindig stabil lesz és hatásos. Adagolás: Keverj el egy adagot (6g) 300ml vízben és fogyaszd edzés előtt/közben vagy közvetlen utána!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
 
 
 
Kalória
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Szénhidrát
 
 
 
Rost
 
 
 
Cukor
 
 
 
Védett keverék
 
 
 
Whole Ground Flax Seed
 
 
 
Arabinogalactan
 
 
 
Rizs
 
 
 
Psyllium Husk
 
 
 
Inulin
 
 
 
Lecitin
 
 
 
Fibersol-2
 
 
 
Alma
 
 
 
Viable Bacteria
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Koleszterin
 
 
 
Fehérje
 
 
 
Nátrium
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Cremtor (180 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.