vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását!

30 adag/kiszerelés (6 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

6 880 Ft -15% 5 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását! Nemrég az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala 8 372 821 szabadalmi számmal bejegyezte a VPX legújabb formuláját a Bioaktív Vízoldékony Stabil Kreatinszármazékokat, egyszerűbben az mTORC1™ -et. Az újítás lényege az, hogy a kreatint egy kovalens kötéssel egy aminosavhoz, vagy egy rövid peptidhez kapcsoljuk. Így ezekből a kreatin-dipeptidekből akkor szabadulnak fel az aminosavak és maga a kreatin, amikor azt megemészted. Normál körülmények között kémiailag ezek a vegyületek a bennük lévő kovalens aminkötés miatt nagyon stabilak és ellenállóak. Viszont az elfogyasztásukat követően a gyomorban az ott uralkodó alacsony, savas pH -n (1.5 – 3.5 között) ez a kötés felszakad, az aminosavak és a kreatin pedig felszabadulnak. Az mTORC1™ kreatin-peptidek nem csak jobban oldódnak vízben mint más kreatinok, hanem sokkal stabilabbak is vízben. Olyannyira stabilak, hogy 40°C –on akár hónapokig is eláll káros változás nélkül. Ez azt jelenti, hogy akár edzés előtti/alatti/utáni kiegészítőként akarod használni ez a kreatin mindig stabil lesz és hatásos. Adagolás: Keverj el egy adagot (6g) 300ml vízben és fogyaszd edzés előtt/közben vagy közvetlen utána!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
 
 
 
Kalória
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Szénhidrát
 
 
 
Rost
 
 
 
Cukor
 
 
 
Védett keverék
 
 
 
Whole Ground Flax Seed
 
 
 
Arabinogalactan
 
 
 
Rizs
 
 
 
Psyllium Husk
 
 
 
Inulin
 
 
 
Lecitin
 
 
 
Fibersol-2
 
 
 
Alma
 
 
 
Viable Bacteria
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Koleszterin
 
 
 
Fehérje
 
 
 
Nátrium
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Cremtor (180 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...