vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását!

30 adag/kiszerelés (6 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
vpx_sports_cremtor_180_1.jpg

6 880 Ft -15% 5 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A VPX Sports CREmTOR az a kreatin amire mindig is vágytál! A Creatyl-L-Leucine a három legfontosabb antikatabolikus aminosavval együtt szinergikusan erősíti egymás hatását! Nemrég az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala 8 372 821 szabadalmi számmal bejegyezte a VPX legújabb formuláját a Bioaktív Vízoldékony Stabil Kreatinszármazékokat, egyszerűbben az mTORC1™ -et. Az újítás lényege az, hogy a kreatint egy kovalens kötéssel egy aminosavhoz, vagy egy rövid peptidhez kapcsoljuk. Így ezekből a kreatin-dipeptidekből akkor szabadulnak fel az aminosavak és maga a kreatin, amikor azt megemészted. Normál körülmények között kémiailag ezek a vegyületek a bennük lévő kovalens aminkötés miatt nagyon stabilak és ellenállóak. Viszont az elfogyasztásukat követően a gyomorban az ott uralkodó alacsony, savas pH -n (1.5 – 3.5 között) ez a kötés felszakad, az aminosavak és a kreatin pedig felszabadulnak. Az mTORC1™ kreatin-peptidek nem csak jobban oldódnak vízben mint más kreatinok, hanem sokkal stabilabbak is vízben. Olyannyira stabilak, hogy 40°C –on akár hónapokig is eláll káros változás nélkül. Ez azt jelenti, hogy akár edzés előtti/alatti/utáni kiegészítőként akarod használni ez a kreatin mindig stabil lesz és hatásos. Adagolás: Keverj el egy adagot (6g) 300ml vízben és fogyaszd edzés előtt/közben vagy közvetlen utána!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
 
 
 
Kalória
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Zsír
 
 
 
Szénhidrát
 
 
 
Rost
 
 
 
Cukor
 
 
 
Védett keverék
 
 
 
Whole Ground Flax Seed
 
 
 
Arabinogalactan
 
 
 
Rizs
 
 
 
Psyllium Husk
 
 
 
Inulin
 
 
 
Lecitin
 
 
 
Fibersol-2
 
 
 
Alma
 
 
 
Viable Bacteria
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Koleszterin
 
 
 
Fehérje
 
 
 
Nátrium
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem VPX Sports Cremtor (180 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!