Universal Natural Sterol Complex (180 tabletta)

universal_sterol_complex_180.jpg

Erőteljes hatású, növényi szterol bázisú táplálék kiegészítő.

30 adag/kiszerelés (6 tabletta/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
universal_sterol_complex_180.jpg

15 380 Ft -16% 12 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés
Natural Sterol Complex erőteljes hatású, növényi szterol bázisú táplálék kiegészítő. Nyolc hatékony komponense révén ez lett a legkeresettebb természetes szterol komplex formula: növényi szterolok, aminosavak, energetizálók, esszenciális zsírsavak (EFA), elektrolitok, teljesítményfokozók, nukleotidok és fontos ásványi anyagok.  

Adagolás:
Fogyassz 6 tablettát naponta étkezések után. Edzésnapokon, fogyassz 2 tablettát másfél órával edzés előtt és 2 tablettát két étkezés után.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Muscle Cell Protection Blend (Green Tea Leaf, Ginkgo Biloba Leaf, Citrus Bioflavonoids, Grapeseed Extract, Lycopene)
500 mg
 
 
EFA Complex & Support Blend (From Flaxseed Powder, Lecithin) (Alpha-Linolenic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Phosphatidylethanolamine, Phosphatidylcholine, Phosphatidylinositol)
500 mg
 
 
Opti-Phytonutrient Complex (Alfalfa, Milk Thistle Root, Spirulina, Dandelion Root, Garlic, Ginger Root, Licorice Root, Wheat Grass, Saw Palmetto Root, Celery Seed, Cayenne, Chlorella)
2000 mg
 
 
Mass And Density Blend (Muria Puama, Stinging Nettle Root, Oriental Ginseng, Kola Nut, Cissus Quadrangularis, White Button Mushroom, Gymnema Sylvestre, Eurycoma Longifolia, Guarana)
2500 mg
 
 
Anabolic Sterol Complex (Beta Stosteroi (Stigmasterol; Fucostetol; Campesterol Mixed Sterols) Tribulus Terrestris * Kudzu * Methoxyisoflavone * Beta Ecdysterone * 5,7 Dihydroxyflavone)
2000 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Universal Natural Sterol Complex (180 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.