-15% Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein (2390 g)

most
15%
kedvezmény
ultimate_100_whey.jpg

Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein - tejsavó izolátum és koncentrátum tökéletes keveréke! Adagonként 25 g Protein! 80 adag egy dobozban!

80 adag/kiszerelés (30 g/adag)
malna.jpg
Málna
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Raktáron
semleges.jpg
Natúr
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Raktáron
vanilia.jpg
Vanília
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Raktáron
mokkascsokolade.jpg
Mokkás csokoládé
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető
Rumos mazsola
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető
sutemeny.jpg
Sütemény
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető
banan.jpg
Banán
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető
csokolade.jpg
Csokoládé
17 880 Ft -15% 15 180 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A fehérjék talán a legfontosabb étrendkiegészitők az atléták számára, elengedhetetlenül fontos azok számára akik a hosszú távú, magas intenzitású tréningben vesznek részt. A proteinek mint üzemanyag szolgálnak az izmok fejlesztésére, tömegének növelésére, és azok tónusának kialakitásához. Tény, hogy a protein az egyik legesszenciálisabb szükséglet a növekedéshez és fejlődéséhez.

A testünket felépitő proteinek nem közvetlenül a táplálkozásunkból erednek, hanem úgy hogy a táplálékból származó protein le van bontva alkotóelemeire u.n. aminósavakra, amelyek a alap építőkövei mindennek ami élő. Ez azt jelenti hogy igazából az aminósavak, nem pedig kimondottan a proteinek az esszenciális tápanyag. A 20 aminósavból amelyekhez a testnek szüksége van hogy proteint épitsen fel 11 van megkülönböztetve mint nem esszenciális mert a test elő tudja állitani más aminósavakból én nem szükséges a táplálék részeként a szervezetbe juttatni. A fennmaradó 9 aminósavat testünk nem képes szintetizálni, igy ennélfogva esszenciális aminósavaknak nevezik. Hogy testünk képes legyen az izmokat felépiteni és a sérült szöveteket regenerálni ennek a 9 aminósavnak muszáj hogy jelen legyen a testben.

A mód ahogy testünk felhasználja a proteineket tréning alatt és utána teljesen különbözik attól ahogy a szénhidrátókat és a zsírt használja az energia előállitásához. A tréninget követő órákban a test rögtön elkezdi felépiteni azokat a strukturális proteineket az aminósavakból amelyek szükségesek a szövetek regenerálására és növekedéséhez, valamint átépiti a szöveteket a megkövetelt teljesitmény kielégitésére. Ez az egyik jelentős ok arra hogy a sportolók különös figyelmet szenteljenek a szükséges tápanyagok bevitelére hogy a szervezet és az izomszövetek képesek legyenek gyorsan és teljesen regenerálódni, valamint ezt bennefoglalva szerves részévé tenni a tréning rutinjának. A tréning időtartama és intenzitása fontos tényezői annak meghatározásában hogy mely tápanyagok alakulnak át hogy a szükséges energiát szolgáltassák. Egy tréning rutin amely alacsonytól közepes intenzitású és hosszú időtartamú nagy mennyiségű ‘üzemanyagot’követel meg amely gyakran többet kiván mint amennyi szénhidrátot és zsirtartalékot a szervezet képes rendelkezésre bocsátani. Ennélfogva szervezetünk rákényszerül hogy felhasználjon strukturális és funkcionális proteineket is a hosszú időtartamú aerobikus tréning során. Ezzel szemben a magas intenzitású rövid időtartamú tréning nagy részben glukózt használ fel és igy szinten tartja a test proteinkészletét.

Hogy a sportolók ilyen szükségleteit kielégitse az Ultimate Nutrition kifejlesztette azt, amire a szervezetnek szüksége van, hogy izomszövetet épitsen fel, a 100% Prostar Whey Protein-t, amely magában foglalja mindazokat az esszenciális és nem esszenciális aminósavakat, mind a rövid és hosszú időtartamú intenziv tréninget követően. Ez egy speciálisan kialakitott kombinációja a szükséges nutrienseknek, beleértve egy különleges folyamattal tejsavóból létrehozott immun rendszer erősitőt is. Mivel a tréning gyengítő hatással van az immunrendszerre a 100% Prostar Whey Protein mindazok számára jó választás mint értrend kiegészitő, akik aktív életstílust folytatnak. A 100% Prostar Whey Protein nem csak sportolók számára lett kifejlesztve. Ugyanolyan hatékonysággal támogatja az izomszövetek karbantartását, építését, és a kívánatos tónus elérését azok számára is, akik csak alkalmanként vagy hétvégeken tréningeznek.

Valóban, az Ultimate Nutrition 100% Prostar® Whey Protein a Bajnokok Tápanyaga!

Adagolás:

1 mérőkanál protein 2 dl tejjel vagy vízzel elkeverve

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
120 kcal
 
 
Kalória
10 kcal
 
 
Zsír
1 g
2%
 
Zsírsav
0.5 g
3%
 
Zsírsav
0
 
 
Koleszterin
20 mg
7%
 
Nátrium
30 g
1%
 
Szénhidrát
2 g
1%
 
Rost
0
 
 
Cukor
1 g
 
 
Fehérje
25 g
0.5%
 
A-vitamin
 
2%
 
C-vitamin
 
 
 
Kalcium
 
20%
 
Vas
 
2%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein (2390 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...