twinlab_vege_fuel_535.jpg

Magasan emészthető protein por, mely 100%-os tiszta izolált szója (teljesen növényi eredetű) proteint tartalmaz. Zsíradék és koleszterin nélküli legjobb minőségű teljes proteinforrás. Cukrot, mű édesítőszereket vagy aromát nem tartalmaz. Laktózát sem tartalmaz, ezért alkalmas azoknak a személyeknek, akik tej diétán vannak.

15 adag/kiszerelés (36 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Magasan emészthető protein por, mely 100%-os tiszta izolált szója (teljesen növényi eredetű) proteint tartalmaz. Zsíradék és koleszterin nélküli legjobb minőségű teljes proteinforrás. Cukrot, mű édesítőszereket vagy aromát nem tartalmaz. Laktózát sem tartalmaz, ezért alkalmas azoknak a személyeknek, akik tej diétán vannak. Főzésnél is használható, mint magas protein tartalmú ételekhez liszt alakjában, de kevés zsíradékkal, vagy a tápláló italokhoz.

Egy adag: 2 adagolókanál (36 g)

Adagok száma: 15

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Fehérje
31 g
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Zsír
1 g
 
 
L-Glutamic Acid
5960 mg
 
 
L-Asparagine
3620 g
 
 
L-Leucine
2550 mg
 
 
L-Arginine
2380 mg
 
 
L-Lysine
1990 mg
 
 
L-Phenylalanine
1630 mg
 
 
L-Serine
1630 mg
 
 
L-Proline
1600 mg
 
 
L-Valine
1560 mg
 
 
L-Isoleucine
1520 mg
 
 
Alanine
1350 mg
 
 
Glycine
1310 mg
 
 
L-Threonine
1170 mg
 
 
L-Tyrosine
1170 mg
 
 
L-Histidine
820 mg
 
 
L-Tryptophan
420 mg
 
 
L-Methionine
390 mg
 
 
L-Cysteine
390 mg
 
 
Nátrium
500 g
 
 
Foszfor
284
 
 
Kalcium
71 mg
 
 
Kálium
55 mg
 
 
Vas
6
 
 
Folsav
71
 
 
B7-vitamin
11 µg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab Vege Fuel (535 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.