twinlab_vege_fuel_535.jpg

Magasan emészthető protein por, mely 100%-os tiszta izolált szója (teljesen növényi eredetű) proteint tartalmaz. Zsíradék és koleszterin nélküli legjobb minőségű teljes proteinforrás. Cukrot, mű édesítőszereket vagy aromát nem tartalmaz. Laktózát sem tartalmaz, ezért alkalmas azoknak a személyeknek, akik tej diétán vannak.

15 adag/kiszerelés (36 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Magasan emészthető protein por, mely 100%-os tiszta izolált szója (teljesen növényi eredetű) proteint tartalmaz. Zsíradék és koleszterin nélküli legjobb minőségű teljes proteinforrás. Cukrot, mű édesítőszereket vagy aromát nem tartalmaz. Laktózát sem tartalmaz, ezért alkalmas azoknak a személyeknek, akik tej diétán vannak. Főzésnél is használható, mint magas protein tartalmú ételekhez liszt alakjában, de kevés zsíradékkal, vagy a tápláló italokhoz.

Egy adag: 2 adagolókanál (36 g)

Adagok száma: 15

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Fehérje
31 g
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Zsír
1 g
 
 
L-Glutamic Acid
5960 mg
 
 
L-Asparagine
3620 g
 
 
L-Leucine
2550 mg
 
 
L-Arginine
2380 mg
 
 
L-Lysine
1990 mg
 
 
L-Phenylalanine
1630 mg
 
 
L-Serine
1630 mg
 
 
L-Proline
1600 mg
 
 
L-Valine
1560 mg
 
 
L-Isoleucine
1520 mg
 
 
Alanine
1350 mg
 
 
Glycine
1310 mg
 
 
L-Threonine
1170 mg
 
 
L-Tyrosine
1170 mg
 
 
L-Histidine
820 mg
 
 
L-Tryptophan
420 mg
 
 
L-Methionine
390 mg
 
 
L-Cysteine
390 mg
 
 
Nátrium
500 g
 
 
Foszfor
284
 
 
Kalcium
71 mg
 
 
Kálium
55 mg
 
 
Vas
6
 
 
Folsav
71
 
 
B7-vitamin
11 µg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab Vege Fuel (535 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.