Twinlab Stress B-komplex (100 kapszula)

twinlab_stress_b_komlex_100.jpg

B vitamin komplexum C vitaminnal, jó felszívódással és kihasználtsággal. Kitünő hatású a bőr és hajzat sérüléseknél, alultápláltságnál, a stressz nehezebb alakjainál és ideg betegségeknél, illetve a szervezet felépülésére és az alkoholizmusnál.

50 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
twinlab_stress_b_komlex_100.jpg

4 380 Ft -18% 3 580 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

B vitamin komplexum C vitaminnal, jó felszívódással és kihasználtsággal. Kitünő hatású a bőr és hajzat sérüléseknél, alultápláltságnál, a stressz nehezebb alakjainál és ideg betegségeknél, illetve a szervezet felépülésére és az alkoholizmusnál.

Egy adag: 2 kapszula

Adagok száma: 50

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
C-vitamin
1000
 
 
B3-vitamin
100
 
 
Kolin
100 mg
 
 
Inositol
100 mg
 
 
B1-vitamin (Tiamin)
50 mg
 
 
B2-vitamin
50 mg
 
 
B6-vitamin
50
 
 
Pantothenic Acid
50 mg
 
 
PABA
50 mg
 
 
Folsav
400
 
 
B12-vitamin
250
 
 
B7-vitamin
100 µg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab Stress B-komplex (100 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Kedves Fitbuilder,\r\náprilisban vásároltam 6-7 doboz Twinlab Stress B-komplexet, C vitaminnal. Az egyik dobozban a kapszulák nem egyszínű sárgák, sötét "pöttyök", elszíneződések vannak benne. Kérem tájékoztassanak, hogy ez normális-e, és hogy mi okozhatta ezt az elszíneződést. Nem emlékszem, hogy már vásárláskor ilyen volt-e, most vettem észre. Köszönöm, üdv Zs.
Zsu | 2012-10-03 10:00:01
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.