Twinlab L-Ornithine (100 kapszula)

twinlab_l_ornithine_100.jpg

Az ornitin stimulálja a növekedési hormon termelést, növelheti az izomtömeget, az erőt, és az energiaszintet, miközben csökkenti a testzsírt.

100 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
twinlab_l_ornithine_100.jpg

6 780 Ft -15% 5 780 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az ornitin stimulálja a növekedési hormon termelést, növelheti az izomtömeget, az erőt, és az energiaszintet, miközben csökkenti a testzsírt.

Előfordulási helyek

Húsok, tojás, tejtermékek, és más egyéb fehérjében gazdag élelmiszerek.

Az ornitint erőatléták szokták alkalmazni, abban a reményben, hogy serkentik ezzel a növekedési hormon szintet, ezáltal növelik az erőt, izomtömeget, és az energiaszintet. Bár az ornitin a jelek szerint - legalábbis időszakosan - megemeli a növekedési hormon szintet, a nagy izomtömeg és erő már igencsak kérdéses. Sokkal hasznosabb, regenerációt elősegítő hatása lehet az, hogy kimossa az ammóniát - az edzések egyik mérgező melléktermékét - a szervezetből.

Hogyan segíti elő az izomtömeg növekedést és regenerálódást:

* Stimulálja a növekedési hormon termelődését, ami potenciálisan növelheti az erőt és az izomtömeget

* Eltávolítja szervezetünkből az ammóniát, amivel a regenerálódást segíti elő

Hogyan járul hozzá a hosszú élethez

* Segíti az immunrendszer működését, valamint a test toxinokkal szembeni védekező képességét

Kutatások alapján az ornitin a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:

* Sebek/sérülések

* Trauma

* Máj rendellenességek

Adagolás:

A szakirodalomban napi 500-2000mg (0,5-2 g) ornitin szedését ajánlják testsúlytól, általános egészségi állapottól és alkalmazási területtől függően. Adagolását ajánlatos megbeszélni orvossal, vagy dietetikussal. A szakemberek azt javasolják, hogy mint minden aminosavat az L-ornitint is éhgyomorra vegyük be, mert így jobban felszívódik, tökéletesebben fejti ki hatását.

Egy adag: 1 kapszula

Adagok száma: 100

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Ornithine
500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab L-Ornithine (100 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.