Twinlab Iron (100 kapszula)

twinlab_iron_100.jpg

Vas-kelát kiegészítő. A tablettázott készítményeknél lényegesen jobban felszívódó, a kelát-formulának köszönhetően a szervezetben jól hasznosuló vaskészítmény. A vér hemoglobinjában található vas létfontosságú szervezetünkben az oxigén felvételében és szállításában, nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez és számos neurotranszmitter (ingerületátvivő anyag) képzéséhez.

100 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
twinlab_iron_100.jpg

2 480 Ft -16% 2 080 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Vas-kelát kiegészítő. A tablettázott készítményeknél lényegesen jobban felszívódó, a kelát-formulának köszönhetően a szervezetben jól hasznosuló vaskészítmény. A vér hemoglobinjában található vas létfontosságú szervezetünkben az oxigén felvételében és szállításában, nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez és számos neurotranszmitter (ingerületátvivő anyag) képzéséhez. A férfiak szervezete körülbelül 3,5-5 g vasat tartalmaz, míg a nőké 2,5-3 g-ot. A menszesszel a nők minden hónapban bizonyos mennyiségű vasat is veszítenek, az egyidejű pótlás elősegíti a szervezetben a szükséges vasmennyiség fenntartását. Nem tartalmaz testesítő, színező, ízesítő, édesítő, konzerváló hatású tablettázási segédanyagokat.

Alkalmazás: 1 kapszula naponta.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Vas
18
129%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab Iron (100 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
azt szeretném kérdezni hogy nem fog megnőni az étvágyam?nekem pajzsmirigyel is gond van felül müködik, mert 10 en felül volt az érték!
piroska | 2013-05-30 12:15:40
Kedves Piroska! Nem hinném, alapvetően a B-vitamin család szokott nagyobb étvágyat okozni (ugyanakkor az anyagcserét is segíti...), de a vas esetén ez nem jellemző.
FitbuilderTeam | 2013-05-30 02:48:15
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.