Twinlab BCAA Fuel (180 tabletta)

twinlab_bcaa_fuel_180.jpg

Elágazó szénláncú aminosavak, antikatabolikus, diétánál izommegtartó hatás. Erőteljes aminosav-kombináció, amely adagonként összesen 2000 mg L-leucint, L-izoleucint, illetve L-valint tartalmaz.

100 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
twinlab_bcaa_fuel_180.jpg

5 280 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Elágazó szénláncú aminosavak, antikatabolikus, diétánál izommegtartó hatás. Erőteljes aminosav-kombináció, amely adagonként összesen 2000 mg L-leucint, L-izoleucint, illetve L-valint tartalmaz. Ezeket az alapvető aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, viszont gyorsan eloxidálnak az edzés során. Tehát a BCAA kiegészítés kulcs-fontosságú az izomnövekedésben és regenerálódásban. Az eredmény: megnövekedett nitrogén-megtartás és protein-szintézis (amely az izom-építéshez szükséges), illetve az izomszövetek lebomlásának megakadályozása.

Egy adag mérete: 4 tabletta

Adagok száma: 45

Felhasználás: edzés előtt, után

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Fehérje
2 g
 
 
L-Isoleucine
500 mg
 
 
L-Leucine
1000 mg
 
 
L-Valine
500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Twinlab BCAA Fuel (180 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!