Trec Vitargo Electro Energy (2100 g)

trec_vitargo_electro_energy_2100.jpg

A Vitargo Electro-Energy egyedülálló, speciálisan megerősített szénhidrát termék, mely kivételesen gyorsan és hatékonyan táplálja a regenerációs folyamatot és az energia tartalékok felhalmozását az izmokban.

30 adag/kiszerelés (70 g/adag)
narancs.jpg
Narancs
13 880 Ft
Raktáron
Grapefruit-citrom
13 880 Ft
Raktáron
barack.jpg
Barack
13 880 Ft
Raktáron
ananasz.jpg
Ananász
13 880 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

- Azonnali energia az izmoknak
- Nagy mennyiségű elektrolitokkal
- 100% VITARGO®

A VITARGO ELECTRO-ENERGY egy innovatív készítmény, amely a szabadalmaztatott VITARGO® formulán alapul, könnyen felszívódó elektrolitok hozzáadásával. Ezek a speciális szénhidrátok nagy molekuláris tömeget és alacsony ozmolaritást kínálnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy a tápanyagok az emésztőrendszerből az izmokig maximális sebességgel jussanak el.

A VITARGO ELECTRO-ENERGY az izmok glikogén tartalékait 80 %-kal gyorsabban pótolja, mint a glukóz és a maltodextrin. Segítségével állóképesség növekedés és megnövekedett edzés intenzitás érhető el bármely sportolónál.

Adagolás: A készítmény egy adagját – 70 g (2,5 kanál), shakerben 200 ml víz hozzáadásával 1-2 percig a por feloldódásáig kell összerázni, majd 700 ml-ig feltölteni. Igénybevételtől függően naponta 1-2 adag fogyasztása javasolt, lehetőleg edzés előtt, közben és edzés után.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
1081.5 kJ
 
 
Kalória
254.1 kcal
 
 
Szénhidrát
63.64 g
 
 
Fehérje
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Vitargo
63.64 mg
 
 
Tri-Sodium
987.7 mg
94.5%
 
Kalcium
758.1 mg
135.1%
 
Magnesium
404.6 mg
 
 
Nátrium
356.3 mg
 
 
Kálium
301.7 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Vitargo Electro Energy (2100 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.