Trec Vitargo Active Fire (1500 g)

trec_vitargo_active_fire_15000.jpg

VITARGO ACTIV FIRE egy edzés előtti termék mely a szabadalmaztatott Vitargo ® formulán alapul. Ez a leghatékonyabb energizáló és serkentő mely segít maximalizálni a szervezet erős és állóképességét a potenciális hosszan tartó és intenzív testmozgás folyam

30 adag/kiszerelés (50 g/adag)
grapefruit.jpg
Grapefruit
16 480 Ft
Raktáron
ananasz.jpg
Ananász
16 480 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

- Kitartás, erő és állóképesség
- Expressz gyorsaságú energizáló

Vitargo®-val a hatékonyabb stimulációért

A VITARGO ACTIV FIRE egy edzés előtti formula, mely a szabadalmaztatott Vitargo® formulán alapul. Ez a leghatékonyabb energizáló és serkentő, mely segít maximalizálni a szervezet erő és állóképességét a hosszan tartó és intenzív testmozgás folyamán.

A termék Vinitrox® -al van dúsítva, mely fokozza a termékben található szénhidrátok, elágazó láncú aminosavak (BCAA), kreatin (Tri-kreatin-malát formában) és oxigén szállítását az izmok számára a maximális teljesítmény érdekében.

A  VITARGO ACTIVE FIRE fokozza az energiát, a koncentrációt és a motivációt az edzések folyamán és segít abban, hogy az edzéseket nagyobb intenzítással végezhessük.

Adagolás: A készítmény egy adagját – 50 g (1,5 kanál), shakerben 200 ml víz hozzáadásával 1-2 percig a por feloldódásáig kell összerázni, majd 400 ml-ig feltölteni. Igénybevételtől függően naponta 1-2 adag fogyasztása javasolt, lehetőleg reggeli előtt és edzés előtt 30 perccel.

Megjegyzés: A termék erős élénkítő hatással rendelkezik. Fogyasztása lefekvés előtt nem javasolt!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
CREA9 HYPER FUSION
 
 
 
Tri-Creatine
2000 mg
 
 
Energia
668 kJ
 
 
Kalória
160 kcal
 
 
Fehérje
0 g
 
 
Szénhidrát
39.93 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Vitargo
40 g
 
 
BCAA
2000 mg
 
 
Taurine
750 mg
 
 
ViNitrox™
250 mg
 
 
Koffein
100 mg
 
 
Inositol
75 mg
 
 
Electrolyte
 
 
Klorid
45 mg
6%
 
Nátrium
37.5 mg
 
 
Kalcium
18.5 mg
2%
 
Kálium
18 mg
1%
 
Magnesium
4 mg
1%
 
Vitamin
 
 
C-vitamin
30 mg
38%
 
B3-vitamin
24 mg
150%
 
Pantothenic Acid
4.5 mg
75%
 
B6-vitamin
1.05 mg
75%
 
B2-vitamin
1.05 mg
75%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0.83 mg
75%
 
Folsav
150 mcg
75%
 
B7-vitamin
37.5 mcg
75%
 
B12-vitamin
5.5 mcg
220%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Vitargo Active Fire (1500 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.