Trec Vital X Pack N-6 (30 csomag)

trec_vital_x_pack__n6_300.jpg

A Vital(X)Pack egy gondosan összeállított, kiegyensúlyozott összetételű táplálkozási termék, amely az atléták és a fizikailag és szellemileg fokozottan terhelt egyének diétájának tökéletes kiegészítője.

30 adag/kiszerelés (1 tasak/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
trec_vital_x_pack__n6_300.jpg

5 580 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A Vital(X)Pack N-6 egy gondosan összeállított, kiegyensúlyozott összetételű táplálkozási termék, amely az atléták és a fizikailag és szellemileg fokozottan terhelt egyének diétájának tökéletes kiegészítője.

A Vital(X)Pack N-6 gondoskodik a test számára megfelelően kiválasztott és egyensúlyozott tápanyagról vitaminok (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, D, E, H), makro- és mikro-elemek (guarana, ginzeng) formájában.

A termék tartalmaz továbbá olyan társ-faktorokat, melyek erősíti az immunrendszert és gyorsítják olyan organizmusok regenerálódását, mint a kolin, inozitol, PABA, nukleinsavak: RNA és DNA, bioflavonoidok, tengeri algák, Omega 3 zsírsavak, stb.

Intenzív edzés (különösen az izomnövekedés, állóképességnövelés, erőnlét és tömegnövelés időszakában), súlycsökkentő diéta vagy hosszantartó szellemi igénybevétel alatt megnövekedik testünk igénye a fenti tápanyagokra. Egy kevésbé kiegyensúlyozott és egyhangú étrend során nem jut a szervezetünk ezekből a tápanyagokból elegendő mennyiséghez ,ami gyakran szellemi gyengülést okoz, így csökkentve ezzel testünk ellenálló- és állóképességét, amely a koncentrációképesség hiányához, fásultsághoz és állandó fáradsághoz vezet.

A Vital(X)Pack N-6 egy többoldalú és átfogó hatékonyságú termék. Amellett, hogy segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát, támogatja egészséged és segít megőrizni a mindennapi vitalitást és lendületességet.

Ajánlott fogyasztás: napi 1 csomaggal étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Kb. 300 ml folyadékkal ajánlott bevenni. A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 6-8 héten keresztül ajánlott.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Natural Power & Detox
 
 
Halolaj
1000 mg
 
 
Guarana
400 mg
 
 
Spirulina
300 mg
 
 
Citrus Bioflavonoid
108.5 mg
 
 
Ginseng
50.13 mg
 
 
Ginseng
50 mg
 
 
Kolin
15 mg
 
 
Inositol
15 mg
 
 
PABA
5 mg
 
 
Vitamin
 
 
C-vitamin
1040 mg
1300%
 
E-vitamin
9.35 mg
75%
 
B3-vitamin
8 mg
50%
 
Pantothenic Acid
3 mg
50%
 
B6-vitamin
0.7 mg
50%
 
B2-vitamin
0.7 mg
50%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0.55 mg
50%
 
A-vitamin
400 mcg
50%
 
Folsav
100 mcg
50%
 
B7-vitamin
25 mcg
50%
 
D-vitamin
2.5 mcg
50%
 
B12-vitamin
1.25 mcg
50%
 
Maxi Mineral
 
 
Kalcium
400 mg
50%
 
Magnesium
187.5 mg
50%
 
Kálium
150 mg
8%
 
Zinc
25 mg
250%
 
Vas
14 mg
100%
 
Mangán
2 mg
100%
 
Réz
1 mg
100%
 
Szelén
82.5 mcg
150%
 
Jód
75 mcg
50%
 
Króm
60 mcg
150%
 
Molybdenum
25 mcg
50%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Vital X Pack N-6 (30 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.