trec_testo_x_pack_300.jpg

A TESTO X-PACK egy olyan új innovatív termék amely a komplex bioaktív anyagokon keresztül a két legfontosabb anabolikus hormon – tesztoszteron és növekedési hormon- termelését és kiválasztását fokozza.

30 adag/kiszerelés (1 tasak/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
trec_testo_x_pack_300.jpg

18 480 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

A TESTO X-PACK egy olyan új innovatív termék amely a komplex bioaktív anyagokon keresztül a két legfontosabb anabolikus hormon – tesztoszteron és növekedési hormon- termelését és kiválasztását fokozza. A megfelelően magas szintjük lehetővé teszik a gyors regenerálódást a megterhelő edzések után. A gondosan kiválasztott növények koncentrált kombinációja,az aminosavak,vitaminok és ásványi anyagok, segítenek a hormonális egyensúlyt biztosítani a szervezetben. A TESTO X-PACK egy professzionális felhasználásra ajánlott készítmény, nagy igénybevételt igénylő sportot végzők számára.

Adagolás: Ajánlott napi adagja 1 tasakot lefekvés előtt 30 perccel kb.: 300ml vízzel fogyasszunk. A terméket a legjobb eredmény elérése érdekében 4-6 hétig alkalmazzuk.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
GH AMINO BOOSTER
 
 
L-Arginine
1253.32 mg
 
 
GABA
750 mg
 
 
Glutamine
740.02 mg
 
 
L-Ornithine
500 mg
 
 
L-Lysine
500 mg
 
 
Citrullin
313.34 mg
 
 
Taurine
160 mg
 
 
L-Tryptophan
100 mg
 
 
L-Theanine
66.66 mg
 
 
L-Norvaline
33.34 mg
 
 
L-Glicin
33.34 mg
 
 
Testoform
 
 
Tribulus Terrestris
1380 mg
 
 
D-Aspartic
1000 mg
 
 
Ginseng
100 mg
 
 
Ginseng
100 mg
 
 
Maca
100 mg
 
 
Damiana
60 mg
 
 
Zab
50 mg
 
 
Fűzfa
31.25 mg
 
 
Cayenne
20 mg
 
 
Vitamin
 
 
Magnesium
187.5 mg
50%
 
Zinc
15 mg
150%
 
E-vitamin
24 mg
200%
 
B6-vitamin
1.1 mg
79%
 
Szelén
110 mcg
200%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Testo X Pack (30 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.