Trec Reactor Pro 3 (300 kapszula)

trec_reactor_pro_3_300.jpg

A Reactor Pro 3 formula egy speciális komplexe az ergogenikus és anabolikus összetevőknek. A Reactor Pro 3 formulában található összetevők stimulálják a nukleotid sejtképződést, melyek feltöltődési szintje és mértéke hatással van a test erőkifejtő kapacitására.

25 adag/kiszerelés (12 kapszula/adag)
trec_reactor_pro_3_300.jpg

8 280 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Reactor Pro 3 formula egy speciális komplexe az ergogenikus és anabolikus összetevőknek. A Reactor Pro 3 formulában található összetevők stimulálják a nukleotid sejtképződést, melyek feltöltődési szintje és mértéke hatással van a test erőkifejtő kapacitására.

A kulcstevékenység az ATP termelés (adenozin-trifoszfát), amely egy magas energiájú összetevő. Az ATP egy olyan molekula, mely hatalmas energia felszabadítására képes. Ez a molekula felel az izom-összehúzódások erejéért és sebességéért is. Azonban az ATP nem egy energiaraktár, készleteit pár másodpercen belül felhasználja, ezért folyamatosan újra kell tölteni. A trikreatin malát, ribóz, és inozin a legjobb módja az azonnali ATP feltöltésnek, gyors energia-felszabadulást eredményezve a különböző gyakorlatok között.

A Reactor Pro 3-ban lévő anyagok ugyanakkor serkentik az anabolikus hormonok, inzulin termelődését is, melyek az izomsejtekhez történő tápanyagszállításért felelnek. Ez növeli az edzés utáni anyagcserét, mely jelentősen felgyorsítja a tested regenerációját. Az edzés során ez a formula elősegíti az izomsejtek oxigénellátását is, és kiküszöböli az olyan metabolikus anyagok képződését, mint a tejsav, s így lehetővé teszi az edzés folytatását jelentős hatékonyságcsökkenés nélkül.

Reactor Pro 3-t mindazoknak a sportolóknak ajánljuk, akik maximális erő- és energianövelést, valamint állóképesség növelést akarnak elérni az intenzív edzés folyamán.

Adagolás: Edzés napon: vegyél be 2-3 kapszulát reggeli előtt, 4-5 kapszulát 30 perccel az edzés előtt és 4-5 kapszulát rögtön edzés után. Edzés nélküli napon: vegyél be 3-4 kapszulát háromszor egy nap, 30 perccel az étkezések előtt. Igyál hozzá 200- 300 ml-t folyadékot.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
90 kJ
 
 
Kalória
21.6 kcal
 
 
Fehérje
1.44 g
 
 
Szénhidrát
3.84 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Creatine
5.04 g
 
 
Inosine
2.52 g
 
 
Ribose
1.26 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Reactor Pro 3 (300 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bicepsz_tricepsz_edzes_1.jpg Jöhet egy klassz bicepsz-tricepsz edzésterv? Naná!

Sokféle módszer van, hogyan bontsuk fel az edzésünket - most egy kedvelt verziót hoztunk, amit mindenkinek érdemes tesztelnie, aki bőrrepesztő bedurranást akar látni a karjában! Nem szentírás a bicepsz és a tricepsz közös edzése, ugyanakkor megvan a maga szépsége, például a két izomcsoportot tökéletesen meg lehet dolgoztatni – és ezzel maximális pumpáltságod elérni a karokban!

gyors_nyari_forma_1.jpg 3 meg egy tipp, amivel felgyorsíthatod a nyári formába hozást!

Remélhetőleg Te sem az a típus vagy, aki most kap észbe… hanem már januártól terembérletet váltottál, és azóta is, ha esik, ha fúj, tartod magad a tervhez: nyárra jobb formában, kisebb hassal, feszesebb testtel flangálni a vízparton…

legjobb_bemelegito_gyakorlatok_4.jpg A 7 legjobb bemelegítő gyakorlat

Semmi baj nincs azzal sem, ha valakinek csak annyi a bemelegítése, hogy kicsit felül a szobabiciklire, hiszen már ez is több, mint amit a többség egyáltalán végez, illetve nagyon old-school és retro... Azonban vannak ennél sokkal jobb módszerek is.

lumbago_2.jpg Minden a lumbágóról, amit mindig is tudni akartál csak nem merted megkérdezni

A lumbágó a leggyakoribb nem súlyos mozgásszervi panasz, amitől az emberek szenvednek világszerte. A WHO adatai szerint nemtől függetlenül minden 5. ember a 25. és 50. életéve közt megszenvedi legalább egyszer. Mivel a sportolók ennek halmozottan ki vannak téve úgy éreztük kell egy összefoglaló írás róla.