Trec Reactor Pro 3 (150 kapszula)

trec_reactor_pro_3_150.jpg

A Reactor Pro 3 formula egy speciális komplexe az ergogenikus és anabolikus összetevőknek. A Reactor Pro 3 formulában található összetevők stimulálják a nukleotid sejtképződést, melyek feltöltődési szintje és mértéke hatással van a test erőkifejtő kapacitására.

12,5 adag/kiszerelés (12 kapszula/adag)
trec_reactor_pro_3_150.jpg

4 780 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Reactor Pro 3 formula egy speciális komplexe az ergogenikus és anabolikus összetevőknek. A Reactor Pro 3 formulában található összetevők stimulálják a nukleotid sejtképződést, melyek feltöltődési szintje és mértéke hatással van a test erőkifejtő kapacitására.

A kulcstevékenység az ATP termelés (adenozin-trifoszfát), amely egy magas energiájú összetevő. Az ATP egy olyan molekula, mely hatalmas energia felszabadítására képes. Ez a molekula felel az izom-összehúzódások erejéért és sebességéért is. Azonban az ATP nem egy energiaraktár, készleteit pár másodpercen belül felhasználja, ezért folyamatosan újra kell tölteni. A trikreatin malát, ribóz, és inozin a legjobb módja az azonnali ATP feltöltésnek, gyors energia-felszabadulást eredményezve a különböző gyakorlatok között.

A Reactor Pro 3-ban lévő anyagok ugyanakkor serkentik az anabolikus hormonok, inzulin termelődését is, melyek az izomsejtekhez történő tápanyagszállításért felelnek. Ez növeli az edzés utáni anyagcserét, mely jelentősen felgyorsítja a tested regenerációját. Az edzés során ez a formula elősegíti az izomsejtek oxigénellátását is, és kiküszöböli az olyan metabolikus anyagok képződését, mint a tejsav, s így lehetővé teszi az edzés folytatását jelentős hatékonyságcsökkenés nélkül.

Reactor Pro 3-t mindazoknak a sportolóknak ajánljuk, akik maximális erő- és energianövelést, valamint állóképesség növelést akarnak elérni az intenzív edzés folyamán.

Adagolás: Edzés napon: vegyél be 2-3 kapszulát reggeli előtt, 4-5 kapszulát 30 perccel az edzés előtt és 4-5 kapszulát rögtön edzés után. Edzés nélküli napon: vegyél be 3-4 kapszulát háromszor egy nap, 30 perccel az étkezések előtt. Igyál hozzá 200- 300 ml-t folyadékot.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
90 kJ
 
 
Kalória
21.6 kcal
 
 
Fehérje
1.44 g
 
 
Szénhidrát
3.84 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Creatine
5.04 g
 
 
Inosine
2.52 g
 
 
Ribose
1.26 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Reactor Pro 3 (150 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.