Trec Nitrobolon Energizer (550 g)

trec_nitrobolon_energizer_550.jpg

A NitroBolon Energizer a többkomponensű anabolikus és energizáló hatású komplexek legújabb generációja, amit arra terveztek hogy maximalizálja az izom-összehúzódások erejét, sebességét, növelje az állóképességet, valamint a testet energiával töltse fel hogy ennek eredményeként növelje az edzési teljesítményt.

10 adag/kiszerelés (56 g/adag)
tropusigyumolcs1.jpg
Trópusi gyümölcs
8 380 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A NitroBolon Energizer a többkomponensű anabolikus és energizáló hatású komplexek legújabb generációja, amit arra terveztek hogy maximalizálja az izom-összehúzódások erejét, sebességét, növelje az állóképességet, valamint a testet energiával töltse fel hogy ennek eredményeként növelje az edzési teljesítményt.

A termék különösen magas dózisban tartalmaz olyan összetevőket, melyek az izmokat még keményebbé és „felpumpáltabbá” teszik, készen arra, hogy még több energiát generáljanak, és hogy igazán kemény edzést teljesítsenek.

A NitroBolon Energizer egyedülálló és kivételesen hatékony formulája olyan összetevőkön alapszik, melyek szinergikusan segítik egymást, pl.: - kiváló minőségű kreatin mátrix, mely erős anabolikus hatással van a testre; - BCAA (elágazó láncú aminosavak), inozin és glutamin legtermészetesebben elérhető formája.

Ezek az aminosavak a testet gyorsan regenerálják, esetleg már az edzés alatt is, és ezen kívül képesek az izmok teljes helyreállítására. - gáz hormonfokozók - nitrogén-oxid (NO) mely megnöveli az izomszövet felé történő vérellátást és a dolgozó izmok oxigén és tápanyagellátását; - energizáló és pszicho-aktív komponensek, melyek arra stimulálják a testet, hogy növelje az adrenalin szintet és arra készítse fel a testet, hogy megbirkózzon a maximális edzésterheléssel.

Adagolás: Edzés napon: kétszer egy nap, 1 adag (28 g) alkalmanként . I. adag 30 perccel edzés előtt. II adag rögtön edzés után. Edzés nélküli napon: I adag (28 g) 30 perccel az első étkezés előtt.

A terméket éhgyomorra vedd be. Oldj fel egy adagot (28 g) a termékből 400 ml vízben és idd meg rögtön azután, hogy elkészült. A legjobb eredmény elérése érdekében napi kb. 3 liter folyadékot (lehetőleg vizet) igyál meg. Kerüld a termék más, proteintartalmú termékekkel egyszerre történő bevitelét (minimum 30 perc teljen el a két adag között).

MEGJEGYZÉS: A csomagban egy praktikus mérőkanál található, hogy precízen mérhesd ki a termék adagjait (40 cc a mérőkanál skálán 28 g).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
SLOW ABSORPTION GLYCOGEN LOADER
14651 mg
 
 
Creatine
13840 mg
 
 
Energy and Recovery
11620 mg
 
 
Nitric Oxide
6090 mg
 
 
NEUROTROPIC
4178.54 mg
 
 
Electrolyte
1175 mg
 
 
Insulin
220 mg
 
 
B-vitamin
52.42 mg
 
 
Antioxidant
23 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Nitrobolon Energizer (550 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!