Trec Nitrobolon Energizer (550 g)

trec_nitrobolon_energizer_550.jpg

A NitroBolon Energizer a többkomponensű anabolikus és energizáló hatású komplexek legújabb generációja, amit arra terveztek hogy maximalizálja az izom-összehúzódások erejét, sebességét, növelje az állóképességet, valamint a testet energiával töltse fel hogy ennek eredményeként növelje az edzési teljesítményt.

10 adag/kiszerelés (56 g/adag)
tropusigyumolcs1.jpg
Trópusi gyümölcs
8 380 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A NitroBolon Energizer a többkomponensű anabolikus és energizáló hatású komplexek legújabb generációja, amit arra terveztek hogy maximalizálja az izom-összehúzódások erejét, sebességét, növelje az állóképességet, valamint a testet energiával töltse fel hogy ennek eredményeként növelje az edzési teljesítményt.

A termék különösen magas dózisban tartalmaz olyan összetevőket, melyek az izmokat még keményebbé és „felpumpáltabbá” teszik, készen arra, hogy még több energiát generáljanak, és hogy igazán kemény edzést teljesítsenek.

A NitroBolon Energizer egyedülálló és kivételesen hatékony formulája olyan összetevőkön alapszik, melyek szinergikusan segítik egymást, pl.: - kiváló minőségű kreatin mátrix, mely erős anabolikus hatással van a testre; - BCAA (elágazó láncú aminosavak), inozin és glutamin legtermészetesebben elérhető formája.

Ezek az aminosavak a testet gyorsan regenerálják, esetleg már az edzés alatt is, és ezen kívül képesek az izmok teljes helyreállítására. - gáz hormonfokozók - nitrogén-oxid (NO) mely megnöveli az izomszövet felé történő vérellátást és a dolgozó izmok oxigén és tápanyagellátását; - energizáló és pszicho-aktív komponensek, melyek arra stimulálják a testet, hogy növelje az adrenalin szintet és arra készítse fel a testet, hogy megbirkózzon a maximális edzésterheléssel.

Adagolás: Edzés napon: kétszer egy nap, 1 adag (28 g) alkalmanként . I. adag 30 perccel edzés előtt. II adag rögtön edzés után. Edzés nélküli napon: I adag (28 g) 30 perccel az első étkezés előtt.

A terméket éhgyomorra vedd be. Oldj fel egy adagot (28 g) a termékből 400 ml vízben és idd meg rögtön azután, hogy elkészült. A legjobb eredmény elérése érdekében napi kb. 3 liter folyadékot (lehetőleg vizet) igyál meg. Kerüld a termék más, proteintartalmú termékekkel egyszerre történő bevitelét (minimum 30 perc teljen el a két adag között).

MEGJEGYZÉS: A csomagban egy praktikus mérőkanál található, hogy precízen mérhesd ki a termék adagjait (40 cc a mérőkanál skálán 28 g).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
SLOW ABSORPTION GLYCOGEN LOADER
14651 mg
 
 
Creatine
13840 mg
 
 
Energy and Recovery
11620 mg
 
 
Nitric Oxide
6090 mg
 
 
NEUROTROPIC
4178.54 mg
 
 
Electrolyte
1175 mg
 
 
Insulin
220 mg
 
 
B-vitamin
52.42 mg
 
 
Antioxidant
23 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Nitrobolon Energizer (550 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.