Trec Nitrobolon 2 Limited Edition (550 g)

trec_nitrobolon_2_limited_edition_550.jpg

A NitroBolon II Limited Edition-ban található összetevők, úgymint a di-arginin malát és az arginin alfa ketoglutarát, elő-vegyületei az emberi testben a nitrogén-monoxid képződésének, ami a sejtek közötti anyagátvitel sebességéért felel.

18 adag/kiszerelés (30 g/adag)
narancs.jpg
Narancs
6 580 Ft
Raktáron
tropusigyumolcs1.jpg
Trópusi gyümölcs
6 580 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A NitroBolon II Limited Edition-ban található összetevők, úgymint a di-arginin malát és az arginin alfa ketoglutarát, elő-vegyületei az emberi testben a nitrogén-monoxid képződésének, ami a sejtek közötti anyagátvitel sebességéért felel.

A nitrogén-monoxid (NO) megnövelt termelése a véredényoldalak kitágulását és a simaizomzat ellazulását eredményezi, így sokkal nagyobb növekedést okoz a véredényekben és az izmokban történő véráramlás intenzitásában. Ennek eredményeként a vér oxigén koncentrációja, és tápanyag szállítása fokozódik az izomszövetben. Ez az izmoknak „feszülési” és „felpumpált” érzetet ad, és jelentős erő- és izomtömeg növekedést okoz.

Annak érdekében, hogy teljesen kihasználjuk a nitrogén-monoxid hatását, a levédett NitroBolon II Limited Edition formula citrulin maláttal, trikreatin maláttal és inozinnal van gazdagítva, mely az ATP termelését (adenozin- trifoszfát) fokozza, ami az izom-összehúzódások sebességéért és erejéért felel. Az ATP molekula utáni igény jelentősen megnő a NO túltermelés alatt. Ez gyorsabb és sokkal erőteljesebb energia-felszabadulást jelent a különböző gyakorlatok között.

A NitroBolon II Limited Edition a kreatin legújabb formuláját is tartalmazza észter formában (kreatin-etilészter HCI). Azért hogy felgyorsítsa a test regenerációját, a NitroBolon II Limited Edition-t glutamin matrix-al gazdagították, mely a következőket tartalmazza: N-acetil-glutamin (NAG) és L-glutamin.

Adagolás: Az ajánlott napi adag 30 g. A terméket 300 ml vízben vagy gyümölcslében kell feloldani.

Edzésnapon: 2-szer egy nap. I. adag (20 g termék): 30 perccel edzés előtt, II. adag (10 g termék) – azonnal edzés után.

Edzés nélküli napon: 2 –szer egy nap.I. adag (10 g termék): 30 perccel az első étkezés előtt, II. adag (10 g termék) – öt órával később, kb. 30 perccel étkezés előtt.

A legjobb eredmény elérése érdekében fogyassz kb. napi 3 liter folyadékot, (lehetőleg vizet). Kerüld a termék más, proteintartalmú termékkel való egyszerre történő bevitelét (minimum 30 perc teljen el a protein adag és a termék bevétele között). A termék hajlamos a csomósodásra – ez egy természetes folyamat-, mely az AAKG elemek higroszkópos tulajdonságára vezethető vissza. Ez egyáltalán nem befolyásolja a termék minőségét.

FIGYELEM! A csomagban egy praktikus mérőkanál található, mellyel pontosan kitudod mérni a termék adagját: (1 csapott kanál NitroBolon II 5 g).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Glycogen
10.9 g
 
 
Szénhidrát
 
 
Creatine
5 g
 
 
Tri-Creatine
 
 
Creatine
 
 
Nitric Oxide
4.45 g
 
 
L-Arginine
 
 
Di-Arginine
 
 
Citrullin
 
 
Inositol
2.55 g
 
 
Taurine
1.9 g
 
 
Glutamine
1.27 g
 
 
N-Acetyl
 
 
L-Glutamine
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Nitrobolon 2 Limited Edition (550 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.