Trec Mega Mineral Pack (60 tabletta)

trec_mega_mineral_pack_600.jpg

A Mega Mineral Pack egy komplex étrend kiegészítő, ami ásványi anyag és nyomelem forrás a legtermészetesebb kelát formában.

30 adag/kiszerelés (2 tabletta/adag)
trec_mega_mineral_pack_600.jpg

2 480 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Mega Mineral Pack egy komplex étrend kiegészítő, ami ásványi anyag és nyomelem forrás a legtermészetesebb kelát formában.

A makro- és mikroelemek a nélkülözhetetlen elemek csoportjába tartoznak. Mivel a szervezet saját maga nem tudja előállítani őket, így egy megfelelően kiegyensúlyozott étkezéssel kell azokat bevinni a szervezetbe. Számos fontos tevékenységet látnak el a szervezetben: szabályozzák a víz- és elektrolit-háztartást, az idegrendszer átviteli funkcióját serkentik, építik a szervezet sejtjeit, valamint szabályozzák a fehérjék és a szénhidrátok metabolikus folyamatait.

Ezeknek az elemeknek a hiánya olyan tüneteket produkálhat, mint pl.; a test csökkent szellemi- és fizikai ellenálló képessége, csökkent fizikai hatékonyság, fájdalmas izomgörcsök, túlhajszoltság, szorongás, csökkent memória.

Ezen elemek megfelelő állandó szinten tartása nagyon fontos, különösen a sportolók és olyan egyének számára, akik intenzív fizikai (és/vagy szellemi) tevékenységet végeznek, mivel sokat vesztenek ezekből az anyagokból az izzadtságon keresztül.

Adagolás: Ajánlott napi mennyiség 2 x 1 tabletta étkezés után, kb. 300 ml vízzel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalcium
1915.9 mg
83%
 
Magnesium
583.34 mg
110%
 
Kálium
192.5 mg
 
 
Kálium
66.64 mg
 
 
Ferrous Fumarate
48.1 mg
104%
 
L-Glutamic Acid
41.76 mg
 
 
Kalcium
40.1 mg
1%
 
Kalcium
40 mg
1%
 
Boron
40 mg
 
 
Króm
35.7 mg
 
 
Magnesium
20 mg
1%
 
Zinc
19.68 mg
100%
 
Molybdenum
17.86 mg
 
 
Vanadium
17 mg
 
 
Mangán
13.12 mg
 
 
Kelp
13.12 mg
 
 
L-Selenomethionine
7.14 mg
 
 
Réz
6.5 mg
 
 
Mangán
3.9 mg
 
 
Kálium jodid
0.06 mg
 
 
D2-vitamin
3.34 mcg
67%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Mega Mineral Pack (60 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.