Trec Magne-100 Sport (60 kapszula)

trec_magne_100_sport_60.jpg

A MAGNE-100 SPORT a magnézium 4 különböző fejlett formáját tartalmazza kiegészítve azok felszívódását segítő B6 vitaminnal.

60 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
trec_magne_100_sport_60.jpg

1 880 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A MAGNE-100 SPORT a magnézium 4 különböző fejlett formáját tartalmazza kiegészítve azok felszívódását segítő B6 vitaminnal.

A magnézium fontos a idegrendszer, a szív-érrendszer működésében valamint fontos szerepet játszik az energiatermelés és az izmok összehúzódásának folyamatában. Hiánya vezethet fáradtsághoz,túledzéshez és általános ingerlékenységhez.

A MAGNE-100 SPORT fedezi a szervezet napi magnézium igényét. A terméket ajánljuk sportolóknak, fizikailag aktív egyéneknek és mindazoknak akiknek a magnézium pótlására van szükségük.

Adagolás: Ajánlott napi adagja 2x1 kapszula 300ml vízzel fogyasztva lehetőleg étkezés közben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
2 kJ
 
 
Kalória
0 kcal
 
 
Fehérje
0.11 g
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Magnesium
187.5 mg
50%
 
Magnesium
 
 
Magnesium
 
 
Magnesium
 
 
Magnesium
 
 
B6-vitamin
0.7 mg
50%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Magne-100 Sport (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.