Trec L-Arginine Xtreme (90 kapszula)

trec_l_arginine_xtreme_90.jpg

Hatékony NO-fokozó, biológiailag elérhető L-arginine,extrém mennyiség minden kapszulában.

645 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
trec_l_arginine_xtreme_90.jpg

4 980 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

- Hatékony NO-fokozó
- Biológiailag elérhető L-arginine
- Extrém mennyiség minden kapszulában

Az L-ARGININE XTREME a legjobb minőségű L-arginint tartalmazó készítmény, biológiailag elérhető formában. Nem csak a fehérjestruktúrák építéséért felelős az arginin, de az anyagcserefolyamatokhoz szükséges részecskék bioszintézisében is fontos szerepe van, közvetítőanyagként.

Az L-arginin a nitrogén oxid (NO), a kreatin, az ornithine és agmatin prekurzora is. Az L-ARGININE XTREME hozzájárul az étrend L-argininnel történő mindennapos feltöltéséhez.

Adagolás: A termék egy adagja 2 kapszula, 300ml vízzel; melyet naponta kétszer fogyassz. Edzésnapokon edzés előtt 30 perccel, majd rögtön utána. Pihenőnapon éhgyomorra, ébredés után, valamint lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
2440 mg
 
 
L-Arginine
2025 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec L-Arginine Xtreme (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.