Trec L-Arginine Xtreme (90 kapszula)

trec_l_arginine_xtreme_90.jpg

Hatékony NO-fokozó, biológiailag elérhető L-arginine,extrém mennyiség minden kapszulában.

645 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
trec_l_arginine_xtreme_90.jpg

4 980 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

- Hatékony NO-fokozó
- Biológiailag elérhető L-arginine
- Extrém mennyiség minden kapszulában

Az L-ARGININE XTREME a legjobb minőségű L-arginint tartalmazó készítmény, biológiailag elérhető formában. Nem csak a fehérjestruktúrák építéséért felelős az arginin, de az anyagcserefolyamatokhoz szükséges részecskék bioszintézisében is fontos szerepe van, közvetítőanyagként.

Az L-arginin a nitrogén oxid (NO), a kreatin, az ornithine és agmatin prekurzora is. Az L-ARGININE XTREME hozzájárul az étrend L-argininnel történő mindennapos feltöltéséhez.

Adagolás: A termék egy adagja 2 kapszula, 300ml vízzel; melyet naponta kétszer fogyassz. Edzésnapokon edzés előtt 30 perccel, majd rögtön utána. Pihenőnapon éhgyomorra, ébredés után, valamint lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
2440 mg
 
 
L-Arginine
2025 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec L-Arginine Xtreme (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.