trec_nutrition_intra_workout_600_g.jpg

Tökéletesen megtervezett edzés közbeni formula

20 adag/kiszerelés (30 g/adag)
trec_nutrition_intra_workout_600_g.jpg

10 980 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
INTRA WORKOUT 600 G

- Tökéletesen megtervezett edzés közbeni formula
- Segít fenntartani az edzés közbeni erőszintet és intenzitást
- 11 aktív összetevővel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Edzésre tervezve!

Az INTRA WORKOUT egy egyedülálló edzés közbeni energizáló formula amely tartalmaz minden olyan összetevőt amire edzés közben szükséged van az energia szinted fenntartásához! Elágazó láncú aminosavakkal (BCAA-k), kreatinokkal, citrulinnal, béta-alaninnal, taurinnal, l-carnitinnel, l-tirozinnal, és vízmentes koffeinnel, segít edzés közben fenntartani energia szintünket és kitartásunkat. Ezen felül az INTRA WORKOUT tartalmaz még kókuszvizet, ásványi anyagokat és B-vitaminokat, beleértve a tiamint, B6, vit. B2 és vit. B12 vitamint is amelyek támogatják az energia metabolizmusát és segítik az idegrendszer működését.

Felhasználási javaslat:
Oldj fel 30g (4,5 mérőkanál) port 1,8-2 liter vízben. Fogyaszd edzés közben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
PRO ENERGY FORMULA
 
 
 
Maltodextrin
6300 mg
 
 
BCAA
5000 mg
 
 
Kókuszvíz (Cocos nucifera)
1500 mg
 
 
Citrullin
2000 mg
 
 
Tri-Creatine
3000 mg
 
 
Taurine
2000 mg
 
 
L-Tyrosine
1500 mg
 
 
L-Carnitine
1000 mg
 
 
Beta-Alanine
800 mg
 
 
Inosine
666 mg
 
 
Koffein
120 mg
 
 
VITAMIN FORMULA
 
 
 
C-vitamin
82 mg
103%
 
B1-vitamin (Tiamin)
10 mg
909%
 
B2-vitamin (Riboflavin)
10 mg
714%
 
B3-vitamin
10 mg
625%
 
Pantothenic Acid
10 mg
167%
 
B6-vitamin
5 mg
357%
 
8904 Folsav (484)
80 mcg
40%
 
B12-vitamin
10 mcg
400%
 
B7-vitamin
10 mcg
20%
 
POWER SUPPLY FORMULA
 
 
 
Inositol
10 mg
 
 
Para-aminobenzoesav
10 mg
 
 
Kolin
4,1 mg
 
 
MINERAL FORMULA
 
 
 
Kálium
1048 mg
52%
 
Klorid
80 mg
101%
 
Nátrium
524 mg
 
 
Magnesium
190 mg
51%
 
Kalcium
125 mg
16%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Intra Workout (600 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.