Trec Crosstrec BCAA Box (25 x 15 g) (375 g)

trec_bcaa_box.jpg

CROSSTREC BCAA BOX a tökéletesen oldódó instant BCAA aminosavak és nagy mennyiségű L-glutamin kombinációja, hozzáadott citrulin-maláttal és a taurinnal.

25 adag/kiszerelés (15 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
CROSSTREC BCAA BOX

- Azonnali elágazó láncú aminosavak és L-glutamin komplexe
- Pótolja az elágazó láncú aminosavakat, valamint az L-glutamint, amelyek együttesen közel a száraz izomtömeg 60%-át alkotják
- 5 g BCAA és 2 g L-glutamin adagonként
- Hozzáadott citrulin-maláttal és taurinnal

CROSSTREC BCAA BOX a tökéletesen oldódó instant BCAA aminosavak és nagy mennyiségű L-glutamin kombinációja, hozzáadott citrulin-maláttal és a taurinnal. A termék koncentrált és kényelmes használható formában tartalmaz könnyen emészthető, proteinogén aminosavakat, amelyek létfontosságúak az intenzíven sportolók számára. A CROSSTREC BCAA BOX-ban található hozzáadott B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer zavartalan működéséhez, csökkenti az intenzív edzés során jelentkező fáradtságot.
Ajánlott napi adagja 30 g - 2 tasak.

Adagolás:
Oldj fel egy adagot a termékből - 15 g (1 tasak) 300 ml vízben vagy shakerben. Fogyassz 2 adagot naponta.
Edzésnapokon: Az első adagot 30 perccel edzés előtt, a másodikat közvetlenül edzés után fogyaszd.
Pihenőnapokon: Az első adagot reggel felkelés után, a második adagot két étkezés között.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Leucine
2500 mg
 
 
L-Valine
1250 mg
 
 
L-Isoleucine
1250 mg
 
 
L-Histidine
275 mg
 
 
L-Glutamine
2000 mg
 
 
Citrullin
1000 mg
 
 
Taurine
1000 mg
 
 
B6-vitamin
2 mg
143%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Crosstrec BCAA Box (25 x 15 g) (375 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.