Trec Crosstrec Amino Box (30 x 10 g) (300 g)

trec_amino_box.jpg

A CROSSTREC AMINO BOX egy speciális keigészítő, amely Exogén Aminosavakkal és béta-alaninnal látja el a szervezetet.

30 adag/kiszerelés (10 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
CROSSTREC AMINO BOX

- Gyorsan felszívódó exogén aminosav-komplex
- 9 aminosavat tartalmaz, amelyet a szervezet nem képes előállítani
- Az exogén aminosavak a saját fehérjék felépítéséhez szükségesek
- Csak kötetlen állapotú aminosavakat és hozzáadott béta-alanint tartalmaz

A CROSSTREC AMINO BOX egy speciális kiegészítő, amely Exogén Aminosavakkal és béta-alaninnal látja el a szervezetet. Az összes 20 proteinogén aminosav közül a szervezet 9-et nem képes előállítani, de szükségesek a szervezet számára. A termék az exogén kötetlen állapotú aminosavak optimális arányú keveréke, könnyen felszívódó formában, hogy gyorsan elérje az izmokat. A CROSSTREC AMINO BOX egy sokoldalú kiegészítő, amelyet intenzív edzést folytató atlétáknak terveztek, akiknek különösen nagy igényük van az exogén aminosavakra.

Az ajánlott napi mennyiség 20g – 2 tasak.

Adagolás:
Oldj fel egy adagot a termékből - 10 g (1 tasak) 300 ml vízben vagy shakerben. Fogyassz 2 adagot naponta.
Edzésnapokon: Az első adagot 30 perccel edzés előtt, a másodikat közvetlenül edzés után, vagy edzés közben fogyaszd.
Pihenőnapokon: az első adagot reggel felkelés után, a második adagot két étkezés között.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Leucine
875 mg
 
 
L-Lysine
1500 mg
 
 
L-Valine
7500 mg
 
 
L-Isoleucine
7500 mg
 
 
Beta-Alanine
750 mg
 
 
L-Phenylalanine
745 mg
 
 
L-Threonine
600 mg
 
 
L-Histidine
275 mg
 
 
L-Methionine
200 mg
 
 
L-Tryptophan
75 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Crosstrec Amino Box (30 x 10 g) (300 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.

bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.