Trec Creatine Micronized 200 Mesh Taurine (400 g)

trec_creatine_micronized_200_mesh_taurine_400.jpg

A Creatine egy olyan termék, mely segítséget ad az erő- és tömegnövelésben (anabolikus effektus). Ezen felül ez a változat taurinnal gazdagított, ami élénkíti a szervezetedet és az energiatermelésben is részt vesz.

61,5 adag/kiszerelés (6,5 g/adag)
trec_creatine_micronized_200_mesh_taurine_400.jpg

6 780 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Creatine egy olyan termék, mely segítséget ad az erő- és tömegnövelésben (anabolikus effektus). Ezen kívül indirekt módon hozzájárul a test regenerációjához javítva a nitrogén egyensúlyt, és eltolva a protein redukciót (antikatabolikus effektus).

A kreatin mindennapos használata kb.50%-al növeli meg annak koncentrációját az izmokban. Ez számos reakciót vált ki, mely a sejteknek több víz megkötését engedi. Az izomcellák megnövekedett térfogata a sejtközi-nyomás megváltozását eredményezi, amely egy anabolikus jel az izmoknak a növekedésre.

Ezen felül ez a változat taurinnal gazdagított, ami élénkíti a szervezetedet és az energiatermelésben is részt vesz.

Tartós eredmény eléréséért kombináld a kreatint tejsavófehérjével, protein- és szénhidrát kiegészítővel, glutaminnal, HMB-vel, vagy aminosavval.

Ez a kreatin a legnagyobb tisztaságú és abszorpció-képességű kreatin.

Adagolás:

Vegyél be 2 adagot (1 adag = 6.5 g) naponta kétszer, kb. 250 ml vízben, vagy gyümölcslében feloldva

Edzés napon: vedd be az első adagot 30 perccel az edzés előtt, a másodikat azonnal az edzés vége után.

Edzés nélküli napon: vedd be az első adagot 15 perccel a reggeli előtt , a másodikat 15 perccel vacsora előtt.

A legjobb eredmény elérése érdekében kombinálhatod ezt a formulát egy adag (kb. 30 g) dextrózzal Ajánlott 4–6 hétig szedni ezt a formulát, és ezt követően 3-4 hétre teljesen fel kell függeszteni a kreatinszedést.

MEGJEGYZÉS: a dobozban egy praktikus mérőkanál található, mely segít kimérni a formula egy adagját (1 csapott kanál 6,5 g Creatine Micronized 200 Mesh + Taurine-nak felel meg).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Creatine
5 g
 
 
Taurine
1.5 g
 
 
C-vitamin
60 mg
100%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Creatine Micronized 200 Mesh Taurine (400 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.