trec_casein_100_600.jpg

A legjobb minőségű, magas fehérje tartalmú kondicionáló, ami 100% micellar kazeint tartalmaz.

20 adag/kiszerelés (30 g/adag)
kokuszcsokolade.jpg
Csokoládé-kókusz
7 080 Ft
Raktáron
eperbanan.jpg
Eper-banán
7 080 Ft
Raktáron
csokolade.jpg
Csokoládé
7 080 Ft
Raktáron
pinacolada.jpg
Pina colada
7 080 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A legjobb minőségű, magas fehérje tartalmú kondicionáló, ami 100% micellar kazeint tartalmaz.

Ez a készítmény magas értékű és rendkívül hasznos tápláló fehérjékből áll, melyek hosszú idő alatt szívódnak fel, kulcsfontosságú aminosavai rendszeresen és tartósan látják el az izmokat. A micellar kazein egy technológiailag kifejlesztett protein részecske, amit tejből vonnak ki mikro szűréses módszerrel, vegyi anyagok alkalmazása nélkül. Ennek köszönhetően a fehérje megőrzi saját funkcióját és rendkívül magas tápértékét. A micellar kazein által felszabadult protein nélkülözhetetlen a test fizikai igénybevételét követő folyamatokban (akár 7 órán keresztül), mivel fékezi a fehérje bomlást az izmokban.

A CASEIN 100 nagy mennyiségben biztosít anabolikus aminosavakat -BCAA –t, L glutamint-, védi az izmokat az edzés utáni és az éjszakai katabolizmustól akár több órán keresztül. A készítmény főként erőléti sportolóknak ajánlott tömegnövelés elérése céljából.

Adagolás:

A készítmény egyszeri adagja 30 g, amit 200ml vízben vagy tejben kell feloldani. Ehhez mixer vagy shaker használata szükséges. A hatás elérése céljából napi 2-3 adag fogyasztása szükséges.

Edzés napokon: első adag reggel ébredés után, második adag 1.5 órával edzés után, harmadik adag alvás előtt alkalmazandó.

Edzés nélküli napokon: első adag reggel ébredés után, második adag két étkezés között, harmadik adag pedig lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
439.5 kJ
 
 
Kalória
104.7 kcal
 
 
Fehérje
22.77 g
 
 
Szénhidrát
2.84 g
 
 
Zsír
0.25 g
 
 
Aminosav
 
 
L-Glutamic Acid
21.2 g
 
 
L-Proline
10.1 g
 
 
L-Leucine
8.7 g
 
 
L-Lysine
7.4 g
 
 
L-Asparagine
6.7 g
 
 
L-Valine
6 g
 
 
L-Serine
5.3 g
 
 
L-Tyrosine
5.1 g
 
 
L-Isoleucine
4.7 g
 
 
L-Phenylalanine
4.7 g
 
 
L-Threonine
4.3 g
 
 
L-Arginine
3.4 g
 
 
L-Methionine
3.3 g
 
 
Alanine
2.9 g
 
 
L-Histidine
2.7 g
 
 
L-Glicin
0.7 g
 
 
L-Tryptophan
1.2 g
 
 
L-Cysteine
0.5 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Casein 100 (600 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.