trec_casein_100_1800.jpg

A legjobb minőségű, magas fehérje tartalmú kondicionáló, ami 100% micellar kazeint tartalmaz.

60 adag/kiszerelés (30 g/adag)
kokuszcsokolade.jpg
Csokoládé-kókusz
16 480 Ft
Raktáron
eperbanan.jpg
Eper-banán
16 480 Ft
Raktáron
csokolade.jpg
Csokoládé
16 480 Ft
Raktáron
pinacolada.jpg
Pina colada
16 480 Ft
Raktáron
franciavaniliakrem.jpg
Francia vanília
16 480 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A legjobb minőségű, magas fehérje tartalmú kondicionáló, ami 100% micellar kazeint tartalmaz.

Ez a készítmény magas értékű és rendkívül hasznos tápláló fehérjékből áll, melyek hosszú idő alatt szívódnak fel, kulcsfontosságú aminosavai rendszeresen és tartósan látják el az izmokat. A micellar kazein egy technológiailag kifejlesztett protein részecske, amit tejből vonnak ki mikro szűréses módszerrel, vegyi anyagok alkalmazása nélkül. Ennek köszönhetően a fehérje megőrzi saját funkcióját és rendkívül magas tápértékét. A micellar kazein által felszabadult protein nélkülözhetetlen a test fizikai igénybevételét követő folyamatokban (akár 7 órán keresztül), mivel fékezi a fehérje bomlást az izmokban.

A CASEIN 100 nagy mennyiségben biztosít anabolikus aminosavakat -BCAA –t, L glutamint-, védi az izmokat az edzés utáni és az éjszakai katabolizmustól akár több órán keresztül. A készítmény főként erőléti sportolóknak ajánlott tömegnövelés elérése céljából.

Adagolás:

A készítmény egyszeri adagja 30 g, amit 200ml vízben vagy tejben kell feloldani. Ehhez mixer vagy shaker használata szükséges. A hatás elérése céljából napi 2-3 adag fogyasztása szükséges.

Edzés napokon: első adag reggel ébredés után, második adag 1.5 órával edzés után, harmadik adag alvás előtt alkalmazandó.

Edzés nélküli napokon: első adag reggel ébredés után, második adag két étkezés között, harmadik adag pedig lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
439.5 kJ
 
 
Kalória
104.7 kcal
 
 
Fehérje
22.77 g
 
 
Szénhidrát
2.84 g
 
 
Zsír
0.25 g
 
 
Aminosav
 
 
L-Glutamic Acid
21.2 g
 
 
L-Proline
10.1 g
 
 
L-Leucine
8.7 g
 
 
L-Lysine
7.4 g
 
 
L-Asparagine
6.7 g
 
 
L-Valine
6 g
 
 
L-Serine
5.3 g
 
 
L-Tyrosine
5.1 g
 
 
L-Isoleucine
4.7 g
 
 
L-Phenylalanine
4.7 g
 
 
L-Threonine
4.3 g
 
 
L-Arginine
3.4 g
 
 
L-Methionine
3.3 g
 
 
Alanine
2.9 g
 
 
L-Histidine
2.7 g
 
 
L-Glicin
0.7 g
 
 
L-Tryptophan
1.2 g
 
 
L-Cysteine
0.5 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Casein 100 (1800 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.