Trec Booster Bar (15 x 100 g) (15 szelet)

trec_booster_bar_100.jpg

Alapvető fehérje és energiaforrás, kiváló snack, 21 g fehérje szeletenként

15 adag/kiszerelés (1 szelet/adag)
Dió-marcipán
9 480 Ft
Raktáron
marcipan.jpg
Marcipán
9 480 Ft
Raktáron
banan.jpg
Banán
9 480 Ft
Raktáron
eper.jpg
Eper
9 480 Ft
Raktáron
erdeigyumolcs.jpg
Erdei gyümölcs
9 480 Ft
Raktáron
vaniliacsokoladedarab.jpg
Vanília csokoládédarabokkal
9 480 Ft
Raktáron
karamell.jpg
Karamell
9 480 Ft
Raktáron
csokoladekaramell.jpg
Csokoládé-karamell
9 480 Ft
Raktáron
csokolade.jpg
Csokoládé
9 480 Ft
Raktáron
kokuszcsokolade.jpg
Csokoládé-kókusz
9 480 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
BOOSTER 100 G

- Alapvető fehérje és energiaforrás
- Kiváló snack
- 21 g fehérje szeletenként

A BOOSTER egy ízletes, tejsavófehérjén alapuló magas energiatartalmú fehérje szelet, ami sok ízben elérhető. A BOOSTER tökéletes választás az elfoglalt életvitelt folytatók és rendszertelenül táplálkozó emberek számára, valamint kitűnő étrendkiegészítő a sportolók részére. A BOOSTER egy olyan tökéletes ízletes snack az étekezések között, ami az alapvető tápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok és vitaminok) hiányosságának pótlásáról gondoskodik.

Ajánlott napi adagja 1-2 szelet, sok folyadékkal.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
1732 kJ
 
 
Kalória
414 kcal
 
 
Szénhidrát
33 g
 
 
Zsír
22 g
 
 
Fehérje
21 g
 
 
C-vitamin
15 mg
25%
 
B3-vitamin
4.5 mg
25%
 
E-vitamin
2.5 mg
25%
 
Pantothenic Acid
1.5 mg
25%
 
B6-vitamin
0.5 mg
25%
 
Riboflavin
0.4 mg
25%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0.35 mg
25%
 
Folsav
50 mcg
25%
 
B7-vitamin
0.0375 mg
25%
 
B12-vitamin
0.25 mcg
25%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec Booster Bar (15 x 100 g) (15 szelet) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.