Trec BCAA X-Tank (120 kapszula)

trec_bcaa_x_tank_120.jpg

A BCAA X-TANK egy hatékony étrend-kiegészítő sportolóknak, mely segít a szükséges izomnövekedéshez és a regenerációhoz.

20 adag/kiszerelés (6 kapszula/adag)
trec_bcaa_x_tank_120.jpg

5 880 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A BCAA X-TANK egy hatékony készítmény, mely elágazó láncú aminosavakat (l-leucin,l-izoleucine,l-valin) tartalmaz a szervezetnek optimális 2:1:1 arányban. Erős anabolikus hatásuk van. Ezen aminosavak alkotják a zsírmentes izomtömeg 40%-át. A BCAA X-TANK készítmény kiegészítve l-tirozinnal valamint B6 vitaminnal, lehetővé teszik a hatékonyabb energiafolyamatokat, gátolják a fáradtság kialakulását valamint a fehérjeleépülést.

A BCAA X-TANK egy hatékony étrend-kiegészítő sportolóknak, mely segít a szükséges izomnövekedéshez és a regenerációhoz.

Adagolás:

Ajánlott adagja 3 kapszula, melyet napi 2-3 alkalommal kb.: 300ml vízzel fogyasszunk.

Edzésnapokon : Első adag reggel felkelés után, második adag 30perccel edzés előtt,harmadik adag közvetlenűl edzés után.

Edzésmentes napokon: Első adag reggel felkelés után,második adag étkezések között, harmadik adag lefekvés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Fehérje
0.98 g
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
BCAA
 
 
L-Leucine
2700 mg
 
 
L-Valine
1350 mg
 
 
L-Isoleucine
1350 mg
 
 
STAMINA MODULATOR
 
 
Taurine
750 mg
 
 
L-Tyrosine
450 mg
 
 
B6-vitamin
1.4 mg
100%
 
Energia
16 kJ
 
 
Kalória
4 kcal
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec BCAA X-Tank (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.