trec_bcaa_powder_200.jpg

A BCAA Powder-t az erőkifejtés támogatására tervezték azon sportágakhoz, melyeket jelentős intenzitás jellemez. Erősíti az izomtömeg növelését , az erőnövelést, fokozza az állóképességedet.

20 adag/kiszerelés (10 g/adag)
trec_bcaa_powder_200.jpg

6 480 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A BCAA Powder olyan táplálék-kiegészítő, mely az elágazó láncú aminosavak, az L-isoleucin, L-leucin, és L-valin optimálisan kiegyensúlyozott arányát tartalmazza. Ezen kívül a formula B6 vitaminnal dúsított, mely növeli az aminosav asszimilációját.

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA) az izmokban található aminosavak kb. 40%-át teszik ki. Az intenzív edzés energiavesztést és hasonlóan BCAA kimerülést okoz. A BCAA csökkenés limitálja a protein szintézis folyamatát, ez pedig a test hatékonyságának csökkenéséhez és az izomszövet bomlásához vezet.

Annak érdekében, hogy elkerüld a katabolizmust és hogy intenzívebbé tedd az izomfehérje építést szükséges hogy a testedet elágazó láncú aminosavakkal lásd el.

Indirekt módon, a BCAA befolyásolja a növekedési hormon (GH) és az inzulin kibocsátást, mely egy potenciális anabolikus hormon.

A BCAA Powder-t az erőkifejtés támogatására tervezték azon sportágakhoz, melyeket jelentős intenzitás jellemez. Erősíti az izomtömeg növelését, az erőnövelést, fokozza az állóképességedet.

1 adag (5 g) BCAA Powder 5000 mg esszenciális aminosavat juttat a szervezetbe. Az elágazó láncú aminosavak (BCAA) exogén vegyületek, melyek nem a testedben keletkeznek. Ezért különösen fontos, hogy ellásd velük a szervezetedet.

Adagolás:

Edzés napon: Vegyél be 5-10 g-t 45 perccel az edzés előtt, kb. 200–300 ml folyadékkal

Edzés nélküli napon: Vegyél be 5 g-ot 2-szer egy nap 30 perccel étkezés előtt, kb. 200–300 ml folyadékkal. Ne kombináld a BCAA Powder-t egyéb protein összetevőkkel egy dózison belül (pl. tej, tojás). Ne oldd fel a formulát.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus kanál található. Ez segít, hogy a termékadagokat pontosan kimérhesd (a skálán a második vonal mutatja a formula 5 g-ját).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Leucine
5000 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Trec BCAA Powder (200 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.