Syntrax Nectar Lattes (907 g)

syntrax_nectar_lattes_907g.jpg

Képzeld el, mi történne, ha a Syntrax Nectar™ név és az általa képviselt kiváló minőség és íz össze lenne keverve édes, finom, ínyenc élvezetekkel, melyeket egy luxus butikban vagy cukrászdában lehet találni. Az eredmény egy ellenállhatatlan fehérjeturmix lenne nulla szénhidráttal és zsírral, amit abszolút öröm lenne elfogyasztani.

32 adag/kiszerelés (28 g/adag)
vanilia.jpg
Vanília
13 380 Ft -15% 11 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
 Tények röviden a Syntrax Nectar-ról:

- A világ legfinomabb kiporciozott fehérje izolátuma!
- 16 fantasztikus ízből indenki megtalálja a számításának megfelelőt!
- Laktóz és glutén mentes termék!

Elit izolátum az optimális izom-hasznosulás, megőrzés és a sérült izomszövetek helyreállítása érdekében. A Nectar fő összetevője a PROMINA™ Whey Protein Isolate, jó minőségű és biológiailag komplett tejsavó protein izolátum frakciókkal, amely biztosítja az aminosavak maximális hasznosulását és azok későbbi beépítését az izomszövetbe. A Nektár ™ a legnagyobb koncentrációban tartalmazza az esszenciális (a szervezet számára szükséges) aminosavakat, mégpedig több, mint 50% arányban!
 TÉNYEK:

1. Milyen a Syntrax Nectar™?
A Nectar™ Sweets savóizolátum-por, ízesítve a világ legfinomabb desszertjeinek ízével.
 
2. Miért csak tejsavó fehérje izolátum?

Bár drágább, mint a fehérje-koncentrátum, a fehérje izolátum legalább 90 % fehérjét, 0 % zsírt és szénhidrátot tartalmaz. Azt mondják, ez egy luxus fehérjeforrás, finom ízzel és kellemes színnel. A Promina™ márkájú tejsavó fehérje az egyetlen fehérjeforrás, melyet a Nectar™ Sweets használ, mert kiváló az íze és az oldhatósága.
 
3. Hogyan lehet a Syntrax Nectar™ tiszta fehérjeként és cukor nélkül is ilyen kellemesen édes ízű?
Először is, a Nectar™ legtisztább Promina™ tejsavó-fehérjét tartalmaz, a legjobbat, amit valaha készítettek. Színe hófehér és nincs mellékíze, mint ez megszokott a legtöbb fehérjénél. Másodszor, a Nectar™ kifejezetten fehérje mellékízű. Csak finom ízű, kézzel készített desszert. Édessége onnan jön, hogy két erős, nem élelmiszer forrású édesítőszer keverékét tartalmazza.
 
4. Mennyi vizet kell keverni a Syntrax Nectar™-ba?
Attól függ, hogy milyen az ízlésed. A Nectar™ Sweets íze jó 250-500 ml vizzel elkeverve. Azt javasoljuk, hogy kezdd 250 ml vízzel. Ha ez az íz túl erős lenne, akkor hígítsd tovább megfelelő mennyiségű vizzel.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
90 kcal
 
 
Kalória
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Rost
0
 
 
Cukor
0 g
 
 
Koleszterin
<5 mg
 
 
Nátrium
60 g
2%
 
Kálium
120 mg
4%
 
Fehérje
23 g
45%
 
A-vitamin
 
 
 
Kalcium
 
15%
 
Foszfor
 
8%
 
C-vitamin
 
 
 
Vas
 
 
 
Magnesium
 
6%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Syntrax Nectar Lattes (907 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.