syntrax_goliath_5440g.jpg

A kolosszális erő terméke, csúcseredmények garanciájával - az anabolikus protein MÁTRIX alkotóitól.

41 adag/kiszerelés (134 g/adag)
csokolade.jpg
Csokoládé
19 380 Ft -15% 16 380 Ft
Nem rendelhető
vanilia.jpg
Vanília
19 380 Ft -15% 16 380 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
19 380 Ft -15% 16 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Syntrax Goliathról pár szóban:

- 27g fehérjét tartalmaz adagonként (3 mérőkanál)
- 5 g zsír
- 96 g szénhidrát (Maltodextrin)
- Azonnali anabolikus állapot indukciója
- Edzés utáni regeneráció"másodperceken belül"
- Hosszú távú hatása több órán át tart
- Intenzív nettó izomtömeg növekedésének ösztönzése

A Syntrax Goliath fő jellemzője a glükóz hosszú távú, optimális felszabadítása a véráramba az inzulinszint nemkívánatos emelése nélkül. Így az összes energia a tiszta izomtömeg létrehozására fordul, minimális zsírtartalommal, emellett a glikogén formájában lévő energiatartalékok óriási mértékben maximalizálja. A cukrok, zsírok és alacsony minőségű fehérjék helyett a Goliath elsősorban komplex szénhidrátokat és a piacon lévő legjobb fehérjék keverékét tartalmazza

A Syntrax Goliath azonnal feloldódik, nagyszerű ízű, és egyszerű, de erőteljes összetétele maximálisan támogatja az izomnövekedést és a regenerációt. A tejsavófehérje egy gyorsan metabolizálódó protein, amelyet a test anabolikus és immun folyamatainak támogatására szolgáló arany standardnak tekintenek. Másrészt, a micelláris kazein lassan metabolizálódó protein, amely folyamatosan aminosavakat juttat az izomszövetekhez. Más étrend-helyettesítőktől és kiegészítőktől eltérően, amelyek erősen támaszkodnak a zsírokra a kalória-sűrűség növelése érdekében, a Syntrax Goliath a lehető legkevesebb zsírt tartalmazza, csak keményítőkből származó hosszú láncú szénhidrátokat használ. Ezek az összetett szénhidrátok biztosítják az alapvető kalóriákat, amelyek a testtömeg növeléséhez és az egész test regenerálásához szükségesek Bársonyosan sima textúra és kiváló oldódás jellemzi.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
500 kcal
 
 
Kalória
15 kcal
 
 
Zsír
1,5 g
2%
 
Zsír
0,5 g
3%
 
Zsírsav
0
 
 
Szénhidrát
96 g
32%
 
Rost
1 g
4%
 
Cukor
6 g
 
 
Koleszterin
20 mg
7%
 
Fehérje
27 g
54%
 
Nátrium
210 mg
9%
 
Kálium
210 mg
6%
 
A-vitamin
 
 
 
Kalcium
 
20%
 
Foszfor
 
20%
 
C-vitamin
 
 
 
Magnézium
 
8%
 
Vas
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Syntrax Goliath (5440 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.