syntrax_amino_tor_340g.jpg

A Syntrax Amino-Tor ™ biztosítja a legfontosabb izomtömeg- növelő aminosavakat, amelyek a sportolóknak szükségesek az optimális edzési eredmények eléréséhez.

30 adag/kiszerelés (11 g/adag)
12 880 Ft -16% 10 880 Ft
universal_animal_juiced_aminos_368_g_neew.jpg
Animal Juiced Aminos (368 g)
kekmalna.jpg
Kékmálna
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető
orange_lemon.jpg
Narancs-citrom
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető
pinklemonade.jpg
Pink lemonade
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető
mango.jpg
Mangó
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető
eperkiwi.jpg
Kiwi-eper
7 780 Ft -15% 6 580 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A glutamin ideális mennyiségét, valamint az elágazó láncú aminosavak, a leucin, az izoleucin és a valin 2: 1: 1 arányát kombinálva a Syntrax Amino-Tor ™ biztosítja a szükséges tápanyagokkal a folyamatos növekedéshez és a helyreállításhoz szükséges mennyiségeket. A hidratáló hatóanyaggal kiegészítve az Amino-Tor ™ megfelelő mennyiséget tartalmaz a hidratációt elősegítő elektrolitokból, amelyek segítenek a sportolóknak minden edzésnél plussz energiát nyújtani.

Más, keserű és rendkívül íztelen aminosav-termékekkel ellentétben az Syntrax Amino-Tor ™ szinte megegyezik a tiszta, frissítő gyümölcsléval, de cukor nélkül. Mivel minden íz csak természetes és egészséges ételfestékeket tartalmaz, soha nem kell aggódnia a laboratóriumban létrehozott szintetikus vegyi anyagok káros hatásai miatt. Az Amino-Tor ™ minden íze remekmű, amelynek célja az, hogy azt mondjad: "WOW, EZ HIHETETLEN FINOM"!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
35 kcal
 
 
Nátrium
230 mg
10%
 
L-Leucine
3000 mg
 
 
L-Glutamine
3000 mg
 
 
L-Isoleucine
1500 mg
 
 
L-Valine
1500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Syntrax Amino-Tor (340 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.