Swanson Niacinamide (B3-vitamin) 500 mg (250 kapszula)

swanson_niacinamide_500_mg_250.jpg

A niacinamid a B-vitamin család tagja. Többek között részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.

250 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
swanson_niacinamide_500_mg_250.jpg

5 080 Ft

szállítás2-3 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
A niacinamid (B3-vitamin) részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban. Szerepet játszik a bőr és a nyálkahártya épségének fenntartásában. A niacinnal ellentétben nem restimulálja a korábbi leégések ill. sugárzások hatását, ezért nem okoz kellemetlen bőrpírt és viszketést.

A niacinamid hatásai a szervezetre:
- részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
- hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez
- hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
- hozzájárul a nyál­kahártyák normál álla­potának fenntartásához.
- hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.
- hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.

OÉTI bejegyzési szám: 4461/2009 

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B3-vitamin
500 mg
2777%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Swanson Niacinamide (B3-vitamin) 500 mg (250 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.