San ZMA Pro (90 kapszula)

san_zma_pro_90_1.jpg

A ZMA-Pro a cink-monometionin és a magnézium-aszpartát szinergikus keveréke.

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
san_zma_pro_90_1.jpg

4 880 Ft -14% 4 180 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A ZMA-Pro a cink-monometionin és a magnézium-aszpartát szinergikus kombinációja, mely e két kritikus nyomelem tökéletes hasznosulását garantálja.

A ZMA csökkenti az edzés utáni regenerációs időt és gyprsítja az izomnövekedést. A cink jelentős szerepet játszik a sejttérfogat növelésben és a szövetregenerálódásban, míg a magnézium az energia termelődés és a megfelelő izom-összehúzódás fenntartásában.

A fizikai aktivitás nagy mértékben fokozza a szervezet cink és magnézium igényét, melyek legideálisabb forrását a SAN ZMA Pro biztosítja!

Adagolás:

Vegyél be 3 kapszulát naponta 2-szer. Az utolsó adagot lehetőleg lefekvés előtt 30-60 perccel vedd be. Maximum 9 kapszula 24 órán belül. A legjobb eredmény érdekében kerüld a kalcium tartalmú ételek és italok fogyasztását a ZMA Pro szedése alatt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B6-vitamin
9
450%
 
Magnesium
450 mg
110%
 
Zinc
30
200%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San ZMA Pro (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!