-23% San MyoTest (90 kapszula)

most
23%
kedvezmény
san_myotest_90.jpg

A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
san_myotest_90.jpg

11 580 Ft -23% 8 880 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés
A MyoTEST egy forradalmi hatóanyag-mátrix, mely átírja a száraz izomtömeg- és erőnövelés jövőjét és bevési a 2009-es számot a testépítés történelmébe! A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!
 
Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a tesztoszterontermelésünk lecsökken, és az egyre nagyobb mennyiségben keringő ösztrogén veszi át az uralmat, fedett, puha külsőt és gyengülő izmokat produkálva. Szerencsére azonban Afrika és India mélyén, a civilizációtól elrejtve megtaláltuk azt az eszközt, ami átírja a programot! A Myotest egy klinikailag tesztelt forradalmi keverék, mely tökéletes anabolikus környezetet teremt!
 
Igen, jól hallottad! A Myotest anabolikus hatóanyagmátrixa biztonságos és hatékony eszközt kínál a természetes tesztoszterontermelés fokozására és az ösztrogénszint szabályozására, szövetségesünkké téve legrettegettebb ellenségünket! Ez eddig lehetetlennek tűnt és senki nem hitt benne! De a SAN képes volt rá! Ne feledd a maximális tesztoszteronszinthez, tökéletes ösztrogén-kontroll szükséges! A MyoTEST az egyetlen formula, ami képes erre!
 
Mit tartalmaz a MyoTEST?
A MyoTEST a leghatékonyabb tesztoszteronfokozó keverék, mely a legtisztább forrásból származó 3,4-Divanylt (3,4-D5) kombinálja 5 egyedülállő összetevővel: Icarrin (IC), Osthole (OH), Quercetin (QC), Indole-3-Carbinol (I-3-C) és Resveratrol (RES-5)!
Talán nem sokat hallottál még a 3,4-Divanylról, I-3-C, Icarinról, Quercetinről és Osthole-ról, ám ez a leghatékonyabb kombináció a keringő szabad tesztoszteronszint fokozásához és az ösztrogénszint szabályozásához, azaz száraz, minőségi izomnövekedéshez!
 
Adagolás:
Fogyassz 3 kapszula MyoTEST-et napi 2 alkalommal étkezések után.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
SHBG Blocking & Free Test Amplifier: (3,4-Divanillyltetrahydrofuran 97% [Urtica Dioica])
300 mg
 
 
Aromatase Eradicator & Testosterone Trigger: (Resveratrol-45%, Indole-3-Carbinol, Bioperine®, Zinc Monomethionine)
490 mg
 
 
LH-Boosting, Pro-Sexual & CYP-450 Mediated Support Matrix: (Quercetin-96%, Epimedium Standardized For 30% Icariins, Cnidium Monnieri Standardized For 40% Osthole)
600 mg
 
 
Zinc
6 mg
40%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San MyoTest (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bodybuilding_harcmuveszet_2.jpg A súlyzós edzés nem csak az MMA-soké

Bármennyire is furcsa, de a tradicionális harcművészetekben nem preferáljuk az erősítő jellegű edzéseket, főleg nem konditeremben végzetteket edzéseket. Azonban ezeknél is, mint gyakorlatilag bármelyik másik sportágban, mozgásformában itt is sokkal hatékonyabb lesz az ember, ha van egy általánosan jó alap kondíciója.

kovetkezo_edzes_gyorsan_1.jpg Állj készen a következő edzésre minél hamarabb!

A sportsérülések és sportártalmak az egyik kedvenc témánk, hiszen sokakat érint és hozzá meglehetősen gyakran. A valódi akut sérüléseken túl, azonban most foglalkoznánk a regenerációval is, hiszen ha sérülést nem is, de egy-egy igazán kemény edzés utáni izomlázat bizonyára megtapasztalt már mindegyikünk. Lássuk mik a legalapvetőbb lépések, mind a regeneráció, mind pedig a sérülés kezeléseket illetően.

idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

zsirsav_1.jpg Beszéljünk kicsit a zsírokról újra 1.rész

Élettanilag nélkülözhetetlen vegyületekről beszélünk, amikor a zsírokat emlegetjük. Viszont most áttekintjük, mi lehet az oka, mégis, hogy annyira sok vita van körülöttük a táplálkozástudományi körökben. Különös figyelemmel arra, hogy mi különbözteti meg a telített és a telítetlen zsírokat. Kicsit úgy gondoltuk elő kellene venni ezt a témát újra, és egy komolyabb, átfogóbb néhány részes cikksorozattal beszélni róluk. Elsőként vizsgáljuk meg a telített és telítetlen zsírsavak közti különbségeket!