-15% San MyoTest (90 kapszula)

most
15%
kedvezmény
san_myotest_90.jpg

A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
san_myotest_90.jpg

11 680 Ft -15% 9 880 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés
A MyoTEST egy forradalmi hatóanyag-mátrix, mely átírja a száraz izomtömeg- és erőnövelés jövőjét és bevési a 2009-es számot a testépítés történelmébe! A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!
 
Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a tesztoszterontermelésünk lecsökken, és az egyre nagyobb mennyiségben keringő ösztrogén veszi át az uralmat, fedett, puha külsőt és gyengülő izmokat produkálva. Szerencsére azonban Afrika és India mélyén, a civilizációtól elrejtve megtaláltuk azt az eszközt, ami átírja a programot! A Myotest egy klinikailag tesztelt forradalmi keverék, mely tökéletes anabolikus környezetet teremt!
 
Igen, jól hallottad! A Myotest anabolikus hatóanyagmátrixa biztonságos és hatékony eszközt kínál a természetes tesztoszterontermelés fokozására és az ösztrogénszint szabályozására, szövetségesünkké téve legrettegettebb ellenségünket! Ez eddig lehetetlennek tűnt és senki nem hitt benne! De a SAN képes volt rá! Ne feledd a maximális tesztoszteronszinthez, tökéletes ösztrogén-kontroll szükséges! A MyoTEST az egyetlen formula, ami képes erre!
 
Mit tartalmaz a MyoTEST?
A MyoTEST a leghatékonyabb tesztoszteronfokozó keverék, mely a legtisztább forrásból származó 3,4-Divanylt (3,4-D5) kombinálja 5 egyedülállő összetevővel: Icarrin (IC), Osthole (OH), Quercetin (QC), Indole-3-Carbinol (I-3-C) és Resveratrol (RES-5)!
Talán nem sokat hallottál még a 3,4-Divanylról, I-3-C, Icarinról, Quercetinről és Osthole-ról, ám ez a leghatékonyabb kombináció a keringő szabad tesztoszteronszint fokozásához és az ösztrogénszint szabályozásához, azaz száraz, minőségi izomnövekedéshez!
 
Adagolás:
Fogyassz 3 kapszula MyoTEST-et napi 2 alkalommal étkezések után.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
SHBG Blocking & Free Test Amplifier: (3,4-Divanillyltetrahydrofuran 97% [Urtica Dioica])
300 mg
 
 
Aromatase Eradicator & Testosterone Trigger: (Resveratrol-45%, Indole-3-Carbinol, Bioperine®, Zinc Monomethionine)
490 mg
 
 
LH-Boosting, Pro-Sexual & CYP-450 Mediated Support Matrix: (Quercetin-96%, Epimedium Standardized For 30% Icariins, Cnidium Monnieri Standardized For 40% Osthole)
600 mg
 
 
Zinc
6 mg
40%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San MyoTest (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
lumbago_2.jpg Minden a lumbágóról, amit mindig is tudni akartál csak nem merted megkérdezni

A lumbágó a leggyakoribb nem súlyos mozgásszervi panasz, amitől az emberek szenvednek világszerte. A WHO adatai szerint nemtől függetlenül minden 5. ember a 25. és 50. életéve közt megszenvedi legalább egyszer. Mivel a sportolók ennek halmozottan ki vannak téve úgy éreztük kell egy összefoglaló írás róla.

tudatos_taplalkozas_1.jpg Út a tudatos táplálkozás felé

Most kezdődött el az év és talán te is eldöntötted: ”itt az ideje egy kis tudatosságot vinni az étkezésekbe.” Sokan elkövetitek azt a hibát, hogy hirtelen és túl radikálisan nyúltok hozzá az étrendhez (és az edzéshez) és a nulla tudatosságtól egyik napról a másikra valami nagyon brutál önsanyargatásba kezdtek. Az emberek türelmetlenek és valahogy mindig azonnal akarnak mindent. Ez többnyire azonban csak csalódottságot és frusztrációt szül. A táplálkozási elvekre is igaz a mondás, hogy nem az a lényeg milyen keményen csinálod ma, hanem, hogy 2 év múlva is fogod-e. Lássuk, hogyan lehet ezt minél könnyebben megvalósítani!

ujevi_edzes_fogadalom_1.jpg A 2019-es újévi edzés fogadalom

Nagyon vicces tud lenni, amikor ünnepek után találkozol az edzőtársaiddal és együtt jót derültök önmagatokon, hogy 2-3 kg-val többet nyomtok átlagosan, mint mondjuk novemberben. De aki egész évben edzett becsülettel, annak amilyen gyorsan feljöttek a kilók ugyanolyan gyorsan el is fognak tűnni. Mi van azokkal akik nem voltak ennyire elszántak az év során, és az év utolsó hetinek a hatására betelt az a bizonyos pohár. Itt az új évi edzés fogadalmak időszaka.

bodybuilding_harcmuveszet_2.jpg A súlyzós edzés nem csak az MMA-soké

Bármennyire is furcsa, de a tradicionális harcművészetekben nem preferáljuk az erősítő jellegű edzéseket, főleg nem konditeremben végzetteket edzéseket. Azonban ezeknél is, mint gyakorlatilag bármelyik másik sportágban, mozgásformában itt is sokkal hatékonyabb lesz az ember, ha van egy általánosan jó alap kondíciója.