San MyoTest (90 kapszula)

san_myotest_90.jpg

A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
san_myotest_90.jpg

11 680 Ft -15% 9 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés
A MyoTEST egy forradalmi hatóanyag-mátrix, mely átírja a száraz izomtömeg- és erőnövelés jövőjét és bevési a 2009-es számot a testépítés történelmébe! A MyoTEST Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését és áttör minden létező korlátot, ami eddig az utadban állt!
 
Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a tesztoszterontermelésünk lecsökken, és az egyre nagyobb mennyiségben keringő ösztrogén veszi át az uralmat, fedett, puha külsőt és gyengülő izmokat produkálva. Szerencsére azonban Afrika és India mélyén, a civilizációtól elrejtve megtaláltuk azt az eszközt, ami átírja a programot! A Myotest egy klinikailag tesztelt forradalmi keverék, mely tökéletes anabolikus környezetet teremt!
 
Igen, jól hallottad! A Myotest anabolikus hatóanyagmátrixa biztonságos és hatékony eszközt kínál a természetes tesztoszterontermelés fokozására és az ösztrogénszint szabályozására, szövetségesünkké téve legrettegettebb ellenségünket! Ez eddig lehetetlennek tűnt és senki nem hitt benne! De a SAN képes volt rá! Ne feledd a maximális tesztoszteronszinthez, tökéletes ösztrogén-kontroll szükséges! A MyoTEST az egyetlen formula, ami képes erre!
 
Mit tartalmaz a MyoTEST?
A MyoTEST a leghatékonyabb tesztoszteronfokozó keverék, mely a legtisztább forrásból származó 3,4-Divanylt (3,4-D5) kombinálja 5 egyedülállő összetevővel: Icarrin (IC), Osthole (OH), Quercetin (QC), Indole-3-Carbinol (I-3-C) és Resveratrol (RES-5)!
Talán nem sokat hallottál még a 3,4-Divanylról, I-3-C, Icarinról, Quercetinről és Osthole-ról, ám ez a leghatékonyabb kombináció a keringő szabad tesztoszteronszint fokozásához és az ösztrogénszint szabályozásához, azaz száraz, minőségi izomnövekedéshez!
 
Adagolás:
Fogyassz 3 kapszula MyoTEST-et napi 2 alkalommal étkezések után.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
SHBG Blocking & Free Test Amplifier: (3,4-Divanillyltetrahydrofuran 97% [Urtica Dioica])
300 mg
 
 
Aromatase Eradicator & Testosterone Trigger: (Resveratrol-45%, Indole-3-Carbinol, Bioperine®, Zinc Monomethionine)
490 mg
 
 
LH-Boosting, Pro-Sexual & CYP-450 Mediated Support Matrix: (Quercetin-96%, Epimedium Standardized For 30% Icariins, Cnidium Monnieri Standardized For 40% Osthole)
600 mg
 
 
Zinc
6 mg
40%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San MyoTest (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.